» »

Vse o Xbox 360

Vse o Xbox 360

««
21 / 39
»»

T_F_7 ::

@D-Pax:

jah tudi če daš špil na hdd potrebuješ dvd za zagon

@Toboto:

a nisi ti premiuma kupu?
Pri spremembi podpisa lahko traja nekaj časa, da le-ta postane vidna.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: T_F_7 ()

lowac ::

T F 7 kr nabav tega, vredu je..

@lowac: je kr poceni ja, samo s poštnino pa glih ne najbolj... koliko pa stanejo v raznih Big Bangih, Comtronih oz. bolj znanih trgovinah??? Se raje prošetam do BTCja pa dobim ceneje...???

Zgodovina sprememb…

@T F 7:
Najcenej ga boš dobu v comtronu (2m recimo okrog 8€).
5m je okol 18€ v Bigbangu pa je 5m okrog 38€.
1m v BigBangu (tega sem si jst kupu) sm dal 12-13€...
Pač boljše je da daš en mal več, da bo še zvok v redu prenešalo poleg slike...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lowac ()

aha ok, sej rabim ene 2m dolžine...

@toboto: kako si ti dobu Elita za 200€??? dej preberi zasebno sporočilo, ki sm ti ga poslau

najkec ::

T F 7 - Toboto nima cajta na kompu bit k skoz nabija Xbox :D
Toboto se je zmotu in je hotu napisat 299€ in ja ima Elite.

Lp

jurko123 ::

Pozdravljeni! Zanima me če kdo ve če imajo v Mariboru v Mullerju kakšen xbox premium na zalogi, namereč juti bi šel mimo pa bi šel mogoče pogledat. Pa še to kje je muller v MB ker nisem iz teh koncev :) grem samo mimo :)
Če ne prvič pa drugič!!!

Longinus ::

premium mislim da ima še bigbang v evroparku muller pa je drugače v čistem centru mesta blizu trgovine H&M
lp
wir sind die herscher,wir sind die sklaven
wir sind uber all, wir sind nirgends
wir sind die herscher der purpurnen fluse

laught ::

Muller je čist neki not v mesti,rajši idi v evropark v big bang,tam majo 3 premiume,no vsaj pred par dnevi so jih še meli.

jurdos ::

nov frimware je zunaj

modriadsl ::

nov frimware je zunaj

in kakšni so prvi vtisi:D

Mavrik ::

Nov firmware je zunaj že več kot dva tedna?

EDIT: Aham, o piratskem firmwaru se govori. Tukaj se o njem debata zaključuje.
The truth is rarely pure and never simple.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mavrik ()

jurdos ::

a ekko :D zdaj sem razumel kaj si hotel s tistim resct :D:D

modriadsl ::

Pa ne gledat o njem kot o piratskem firmwaru, glejte na to kot dodatek za uporabo varnostnih kopij (saj xbox uničije dvd-je)citiram članek iz strani joker.com

MS vedel, da xbox 360 uničuje ploščke (Objavil Aggressor, 16.12.2008)

Xboxa 360 ne pestijo zgolj problemi z rudečimi krožci, dasiravno so ti najbolj razvpiti. Že od samega začetka je namreč znano, da naprava rada poškoduje ploščke, če jo med njih sukanjem pretovarjamo naokoli. V navodilih piše, da se tega ne sme početi, problem pa je, da težave rade nastopijo že, če v iks škatlico zgolj po nesreči sunemo. Sedaj je jasno, da gre za strojno pomanjkljivost. Med dokaznim gradivom za tožbo uporabnikov xboxa 360 proti Microsoftu namreč stoji pričevanje menedžerja skupine za optične pogone Hiroa Umena, ki trdi, da so vodilni za slabosti naprave vedeli že pred njeno splovitvijo leta 2005. Ne le to, predlagani so bili trije načini odprave napake, ki pa so bili vsi zavrnjeni, bodisi ker bi zmanjšanje hitrosti pogona pomenilo daljše nalagalne čase, bodisi ker bi dodatne prilagoditve pomenile dodatnega pol dolarja stroškov na konzolo. Do konca aprila letos naj bi Microsoft dobil približno 55.000 tozadevnih pritožb uporabnikov. Skratka, ne brcajte xboxa 360 po sobi medtem, ko suče plošček.

Berserker ::

Ja to se je pa men zgodlo pri igri test drive pa just cause da sem mel xbox pokonci pa sem ga mal prestavlal pa sta se mi dvd-ja zrajsala, sem prvo mislil da je kaj z pogonom narobe pol sem pa le na nekem forumu prebral da mora bit pri miru pa stat vodoravno, čeprav ponekod v reklamah vidiš xbox vedno stat in posledično tako potem večina dela.

Pač men je bilo že logično ko sem dobil konzolo, da jo postavim tako da bo najlažje sukala dvd, torej vodoravno... ker ko sem jo imel navpično sem moral zlo pazit kako sem vstavil dvd da ni padel ven, zato sem jo nemudoma dal vodoravno in do sedaj brez problemov...

Se meni je tut spraskalo par orginalov,dead rising & test drive pa se xboxa dotakno nisem med igranjem..;(

bad luck then :D

Po enomesečnem nakupovanju xboxa, ki se je zadnje dneve prelevilo v pravo dramo, sem včeraj končno kupil Proja. Cena 200€ s Kung Fu Pando pa Indyjem. Mimogrede kupi kdo ta 2 špila? Sicer bosta pa bolha in eBay prišla v poštev. Kupljeno seveda v Müllerju. Se je splačalo trpet cel mesec:D Jao M$, koliko tega kablovja je zraven. Pri PS2 sta bla 2 kabla pa je delalo ko urca, tle pa 100 kablov, adapterjev in ne vem še češa, še dobro da je gamepad wireless;((

Mimogrede, priklopil sem konzolo na lcd monitor z HDMI>DVI kablom pa prenaša samo sliko, zvoka ne. A je to odvisno od monitorja, ker nima integriranega zvoka??? Čeprav ne bi rekel, da je to problem...

Pa tudi tray prifrči zelo čudno ven. Sicer hitro, toda občutek mam kot da bi se med odpiranjem zaletaval v robove, če razumete kaj mislim s tem??? Je tako tudi pri ostalih??? Ali sem dobil defektnega???

Zgodovina sprememb…

c3p0 ::

DVI ne prenaša zvoka, ga boš moral speljat kam posebaj (zvok).

Če te kabli motijo, jih zmeči stran. :) Jaz osebno bi jih imel še več.

Tray najbrž ni nek problem. Pri starih je znal celo ostajati notri in je ven prišel komaj po nekaj poskusih. Če pogon dobro in hitro bere, ni problema.

kmetek ::

@T F 7:

ni več comtrona!!!!

kaj pa je kot ne comtron? comshop? v glavnem sem si tam kupil hdmi>dvi kabel za 9€. to je to.
torej zvoka ne prenaša, čeprav je lowac spisal tole:
@T.F.7:

da ne bom po nepotrebnem spraševal, si bom prebral predhodne strani, ker mislim da se je o tem neki pisalo, o preklopu na lcd monitor mislim. na lcd tv pa dela kot se šika. A se prek HDMI na lcd tv vidi še boljše???

EDIT: no prebral sem si prejšnje strani, kjer so Mavrik in Lowac podajali različne rešitve.
HDMI>DVI mi ne prenese zvoka. Torej kaj se mi sedaj najbolj isplača? Ne bi rad zapravljal denar po nepotrebnem. Rad pa bi da bi bila slika na lcd monitorju kar se da dobra in ob tem imel še zvok, za katerega pa me kvaliteta ne zanima, važno da je. Imam zvočnike za pc. Naj zdaj kupim razdelilec za zvok oz. xbox kabel? Pa kje se da te 2 reči dobit? oz. če mi podate link kakšne spletne trgovine oz. navadne trgovine, bi vam bil hvaležen.

Zgodovina sprememb…

Pojdi v Müller in kupi VGA kabel. Rabil boš še 2x moški činč -> ženska banana adapter če tvoji računalniški zvočniki nimajo činč vhoda. Potem nastaviš resolucijo na resolucijo tvojega monitorja in špilaš.

Lahko pa zapraviš kup denarja za dodaten priključek za zvok ob HDMI (se mi zdi da ima tistega priloženega samo Elite model), a spet boš rabil 2x moški činč -> ženska banana adapter.

Lahko pa greš uničiš priloženi A/V kompozitni kabel, da bo konzola mislila da je priklopljen v prejšnjen odstavku omenjen priključek in kupiš samo činč na banana adapter.

Zgodovina sprememb…

Ja.

hvala za pomoč!
da se ga dobit tudi pod 20€:
http://www.playgame.biz/index.php?pojdi...
http://www.napeto.com/speed-link-xbox-v...

imam klasične logitech zvočnike iz Big Banga (tiste modre barve, ne najdem slike žal), zdej ne vem če potrebujem "2x moški činč -> ženska banana adapter" ali ne???8-O

ps: Te zvočnike ima kar dosti folka tako, da jih mogoče poznaš tudi ti.:O

Pojma nimam kere zvočnike imaš. Poglej si audio priključka na sliki (saj se jasno vidita) in poglej če maš zadaj na zvočnikih tak vhod. Če nimaš, ampak imaš samo tisti tanki "slušalke" kabel (bananco), potem rabiš adapter.

Pri mojih Logitech zvočnikah je bil ustrezen adapter priložen.

odzadaj imam tak vhod, ki je namenjen priklopa 2. zvočnika k ta glavnemu, spredaj pa je vhod za slušalke. torej je to to?

Če je namenjen priklopu zvočnika, te je kvečjemu izhod, in to ni to. Načeloma jasno piše če je vhod. Če maš res kake poceni zvočnike, potem gotovo nimajo takega vhoda. Sicer bi pa izjemno pomagalo če bi napisal dejanski model zvočnikov da se ne bi šli tukaj ugankarstva.

blodim, imaš prav, žal zvočnike nimam pri sebi tako, da bom za model vedel šele čez 2 dni ko grem v lj.
potemtakem mislim da imajo samo izhod za slušalke

Zgodovina sprememb…

T F 7 narobe si me razumel...
Jaz sem ti razlagal za HDMI/HDMI kabel...
Za priklop xboxa na LCD TELEVIZOR in ne monitor...
Pri HDMI/DVI pa izgubiš zvok ja.. da boš dobil zvok pa si poglej malo prejšne komentarje oz. ti je Mavrik še enkrat razložil.

D-PaX ::

HELP!!

Zdaj pa rabim en nasvet.

XBOX 360 prem. sem vezal z HDMI kablom na monitor 22 FULL HD. Pojavi se problem, ker mi zvok oddajajo zvočniki ki so na monitorju. :( Prek sem imel vezan org kabel XBOX360 na tv in je šel samo video kabel, rumeni činč v scart adapter. Zvok pa je šel optični kabel iz xbox 360 na sistem logitech z-5500.

Sedaj, ko imam vezano hdmi xbox na hdmi monitor rad bi imel zvok na sistemu z-5500. Zanima me če od xbox org kabel obstaja, da bi lahko priklopo na dvi vhod na monitorju. PC pa bi rad vezal dvi pa gor dal hdmi adapter pa priklopil v hdmi vhod v monitor.

Drugače ne vem kako naj iz xboxa dobim zvok na sistem z-5500.

Kje lahko kupim ta kebel v kateri trgovini? Klik

A je še vedno potem full HD kvaliteta? 1920x 1080??
Paxy

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D-PaX ()

Zaj si vse skompliciral.
Glej kar sem zgoraj napisal:

Rabiš ali tale adapter (ki je priložen samo Elite konzolam):

Xbox 360 HDMI audio adapter

ali pa moraš na takle način uničit priloženi A/V kabel, da bo konzola mislila da imaš priključen adapter na prejšnji sliki.

Lahko pa seveda kupiš VGA kabel, ki ima optični izhod prav tako, pa priklopiš čez VGA konzolo na monitor.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mavrik ()

Hvala za pomoč ampak sem ga že naročil tukaj KLIK upam da je to to :D
Paxy

Mavrik sem naredil to kabel sem rastural :) in sedaj je vse ok. :) Lepo skalpel vzameš zarežeš in odpreš. :D
Paxy

tehnološka kirurgija :D

OmegaBlue ::

Edini uradni vir za update/firmware je Xbox Live servis ali uradna Xbox stran. Drugih povezav tukaj ne bomo prenašali.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

LuGi ::

Celi fini in pošteni :))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LuGi ()

Opazil sem da je na mojem novem xbox HDDju veliko nepotrebnih stvari, kot demo iger itd., ki po nepotrebnem zasedajo prostor na disku. Verjetno je najbolje da disk formatiram. Koliko časa pa poteka formatiranje???
Live gold imam 1 mesec. Ko poteče pa lahko formatiram HDD in bom spet imel gold za 1 mesec. To lahko storim ene 2x ali 3x, da bo delovalo, vsaj tako so mi rekli. Če zdej, formatiram ko nism še na liveu, se bo št. formatiranj po katerih dobim 1 mesečni account zmanjšalo???

LuGi ::

Lahko imas 3 mesece free če bi vsak mesec naredil nov account..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LuGi ()

potem formatiranje nima nič veze s tem al kako???

kolko časa pa rabi za formatirat???

Ne rabiš formatirat jaz sem vse igre samo zbrisal in je to to. :)
Paxy

:(očitno nihče ne ve koliko časa se stvar formatira, bom pa useno formatirau, upam da ne bo trajalo dosti.

Imam pa en resen problem in sicer povezava na LIVE! Tega sem se bal:'(
Bivam v študentskem domu, kjer imamo seveda domski internet. Za internetno povezavo ne potrebujem nobenega ruterja ne nič podobnega. Vse kar sem rabil, da mi je delal net na kompu je bilo povezati ohišje in vtikač, ki je v sobi z internetnim kablom ter it na prijavo od štud.domov, vpisat MAC naslov in inštalirat Secure W2 in net je delal ko urca. Pri LIVEu pa ni tako. IP address mi dodeli enga na default, DNS tudi deluje, ustavi pa se pri MTU, ki nimam pojma kaj naj bi to bilo?
A se komu kaj sanja kar se tiče tega???????;((:(

Zgodovina sprememb…

Hobit02 ::

Imam xbox360 z dvema gamepadoma in me zanimajo vse igre za vec igralcev. Predvsem kakšno dirkanje ali pa pretepacine. Ima kdo kaksne predloge?
Kekec+Mojca=Pašteta

Gears of war 1&2,kane&lynch, forza motorsport 2,soulcalibur 4,virtual fighter 5,dead or alive 4,halo 3,mortal kombat vs dc universe,left 4 dead, pa še bi se najdlo...

Napiši v google xbox team maš vse igre za xbox 360, pa zelo dobro so ocenjene in kritizirane, jaz se po tem ravnam in ni mi žal.

KLIK

KLIK

Paxy

Imam xbox360 z dvema gamepadoma in me zanimajo vse igre za vec igralcev. Predvsem kakšno dirkanje ali pa pretepacine. Ima kdo kaksne predloge?

Kot dirkačina za dva je skoraj daleč najboljša Forza Motorsport 2, med pretepačinami pa predvsem stojita ven Dead or Alive 4 in nov Soul Calibur 4.

najkec ::

Lep pozdrav!

Imam en problem, in sicer je to povezava z Windows Media Centrom.
Zanima me kje downloadam WINDOWS MEDIA CENTER za Xp Sp3.

Hvala.

Lp

Lep pozdrav!

Imam en problem, in sicer je to povezava z Windows Media Centrom.
Zanima me kje downloadam WINDOWS MEDIA CENTER za Xp Sp3.

Hvala.

Lp

Ne moreš. Rabiš Windows XP Media Center Edition.

T_F_7: Moral boš nabaviti ali router, ki se bo znal avtenticirati z EAP-TTLS/PAP na ožičenem omrežju, ali pa štekati Xbox v računalnik in potem deliti z računalnika povezavo dalje na Xbox.

TF7 tvojega problema žal ne znam rešit, se še nisem niti na xbox live prijavil.

Takole sedaj zgleda priključen xbox 360

KLIK
Paxy

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D-PaX ()
««
21 / 39
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[XBOX 360] Nasveti (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Konzole
988212117 (89290) radovednik
»

[Xbox 360] Nasveti za nakup (strani: 1 2 )

6111031 (8395) GLAVNI
»

XboX 360 Premium ali XboxX 360 Elite? (strani: 1 2 )

628713 (7193) Dr_Andy
»

Xbox 360 premium nasveti (strani: 1 2 )

778153 (5855) brecoboy
»

Nakup Xboxa 360

323190 (2165) fosil

Več podobnih tem