Forum » Konzole » Vse o Xbox 360
Vse o Xbox 360

T_F_7 ::
torej je vse skupaj kr neki, samo še to se mi manjka, da jih še z dodatnim dnarjem filam, ni varjante!
Gold Live si bom kupu, ko mi poteče enomesečni trial in to je to.
Gold Live si bom kupu, ko mi poteče enomesečni trial in to je to.
Pri spremembi podpisa lahko traja nekaj časa, da le-ta postane vidna.

lowac ::
Pač microsoft ane..
S konzolo itaq ne zasluži oz. profitira ničesar, zato mora pa druge načine najdit kako prit do dnarja.
S konzolo itaq ne zasluži oz. profitira ničesar, zato mora pa druge načine najdit kako prit do dnarja.

coma2black ::
sam tolko da javim, ko smo se pogovarjali o nakupu xboxa v avstriji..včeraj sem bil v grazu in je razprodan...nimajo ga niti v mediamarktu, čeprav na strani piše da bi ga naj imeli, niti nikjer v mullerju, saturnu in vseh ostalih manjših trgovinah z elektroniko v seiersbergu in cityparku =D povsod so mi dejali da bo nova pošiljka proti koncu januarja, v vseh 3h mullerjih so imeli samo po eno ali dva primerka arcadne izvedenke...GAME ON =D
--=- [ Dex ] -=--

WTF...
Edini razlog za to, so darila zej med prazniki ter tisti prfu*jeni moddaši, ki pridejo v mullerja in odpeljejo 10 do 15 xboxov ter jih odklenejo potem pa prodajajo preko njihovih spletnih strani in prijetno ob tem služijo denarce.
LP
Edini razlog za to, so darila zej med prazniki ter tisti prfu*jeni moddaši, ki pridejo v mullerja in odpeljejo 10 do 15 xboxov ter jih odklenejo potem pa prodajajo preko njihovih spletnih strani in prijetno ob tem služijo denarce.
LP

c3p0 ::
Krivi so lahko izključno trgovci, ki niso znali pravilno predvidet povpraševanja in nabavit ustrezno velikih zalog. Bo pa vsaj prej Jasper v trgovinah!

mh, kaj hočeš...a jasper bi naj že bil v novi pošiljki konzol?
--=- [ Dex ] -=--
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: coma2black ()

Ma imajo jih že povsod .. tudi v comtronu (za katerega eni pravijo da ga kao ni več vendar je z mogoče drugim imenom -> comshop).
Vi pa samo govorite, da jih nikjer ni... pač nimate sreče, mogoč vam na x360 ni usojen? :D
Vi pa samo govorite, da jih nikjer ni... pač nimate sreče, mogoč vam na x360 ni usojen? :D

nikoli nisem trdil da jih ni v slo!
.. iskal kak bundle za 199€, ker mi je graz relativno blizu sem ga šel tja iskat (to ga nisem našel, je spet druga zgodba
)..

--=- [ Dex ] -=--

WTF...
LP

Hehe, sej ne da sem nevoščljiv samo me je pa razpi*dilo, da takrat ko sm js kupoval in sem šel 2x v Műllerja, mi je trgovc reku da je biu prej zjutraj glih en mulo tule in je rek, dajte mi vse xboxe, ki jih imate (nekje 14 ali 15) jih je odnesel in jaz sem zato ostal brez.
Zato sem se tk izrazil... Drgač pa vsaka jim čast (služit se da s tem zelo). Sem bil pri tistem doma ko mi ga je odklenil in je vredo det.
Zato sem se tk izrazil... Drgač pa vsaka jim čast (služit se da s tem zelo). Sem bil pri tistem doma ko mi ga je odklenil in je vredo det.

ja, js sm tudi enga pridnega odklepača našu, tako da sm zadovoljen z njim in z njegovim delom!
da pa je en 15 konzol naenkrat kupu, ta je pa huda :D
da pa je en 15 konzol naenkrat kupu, ta je pa huda :D

Shiine ::
Xboxi v slo so v prodaji že pri vseh večjih trgovcih 
Kako je pa z garancijo, če se ga da odklenit, no more?

Kako je pa z garancijo, če se ga da odklenit, no more?

kakšne pa so kaj cene za 60gb model?
jah nalepka bi naj ostala nedotaknjena, ne vem pa koliko gledajo na firware, verjetno je pred servisom potrebno naložit prvotnega? me res zanima ima kdo izkušnje s tem?koliko ti novejši xboxi sploh kaj crkujejo?
jah nalepka bi naj ostala nedotaknjena, ne vem pa koliko gledajo na firware, verjetno je pred servisom potrebno naložit prvotnega? me res zanima ima kdo izkušnje s tem?koliko ti novejši xboxi sploh kaj crkujejo?
--=- [ Dex ] -=--

coma2black koliko kaj crkujejo ti še ne znam povedat, ker ga imam šele okrog 3 mesece.
Pred servisom ti bo (vsaj meni je reku da ni problema) tisti ki ti je odklenu poštimal tako, da uni na servisu nebodo opazli ničesar.
Pred servisom ti bo (vsaj meni je reku da ni problema) tisti ki ti je odklenu poštimal tako, da uni na servisu nebodo opazli ničesar.

modriadsl ::
mene pa zanima kje sploh je oz če sploh je originalni servis (mislim tak ko kao v garnjciskih pogojih popravijo)

pa ja ne bojo šli še firmware gledat...?!
če je garancijska nalepka v redu, po moje ni panike glede servisa...
če je garancijska nalepka v redu, po moje ni panike glede servisa...

c3p0 ::
Brihtni Američani so pošiljali konzole brez nalepk in z x-clamp modi, pa so večini upoštevali garancijo. Edino če so Nemci kaj bolj strogi, zna bit. Zgubit nimaš kaj?

pa ja ne bojo šli še firmware gledat...?!...
ja nevem, vprašam

--=- [ Dex ] -=--

Kato ::
Kaj si mislite o xbox Arcade? A je to že kaj bolj zanesljivo in tiho?
Nameravam naložiti nov firmware pa igrati kopije, a je nujna povezava s netom ,da xbox deluje?
Kako je s shranjevanjem, a lahko recimo igraš en dan eno igro drug dan drugo in ti save ostane?
Nameravam naložiti nov firmware pa igrati kopije, a je nujna povezava s netom ,da xbox deluje?
Kako je s shranjevanjem, a lahko recimo igraš en dan eno igro drug dan drugo in ti save ostane?

Torej mam lahko 10 različnih špilov pa bom imel vse save-e na tisti bogi 265Mb kartici, če prav razumem?
Verjetno teh kopij ne moreš igrati preko neta?
Ko narediš flash imaš mislim ,da opcijo nastavitve hitrosti pogona, a je kakšna optimalna hitrost pri kateri ne slišiš pogona igra ti pa vseeno dela?
Pa kako nafilaš gamepade, a je priložen kakšen USB kabel ali kaj podobnega?
Se opravičuješ za vprašanja ,samo sem bolj nov.
Verjetno teh kopij ne moreš igrati preko neta?
Ko narediš flash imaš mislim ,da opcijo nastavitve hitrosti pogona, a je kakšna optimalna hitrost pri kateri ne slišiš pogona igra ti pa vseeno dela?
Pa kako nafilaš gamepade, a je priložen kakšen USB kabel ali kaj podobnega?
Se opravičuješ za vprašanja ,samo sem bolj nov.

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kato ()

simnov ::
ja preko usbja napolneš gamepad baterija zdrži zelo dolgo vsaj meni.
Torej mam lahko 10 različnih špilov pa bom imel vse save-e na tisti bogi 265Mb kartici, če prav razumem? -Da lahko jih imaš 100 pa bo pomoje dovolj.
Torej mam lahko 10 različnih špilov pa bom imel vse save-e na tisti bogi 265Mb kartici, če prav razumem? -Da lahko jih imaš 100 pa bo pomoje dovolj.

Jaz imam save game od enih 20 iger in je še dovolj prostora.
Kopije se da igrati preko neta vendar boš moral dokupit disk če boš vzel Arcade, ker imajo skoraj vsi špili zunaj že patche al pa kakšne dodatke, ki jih moraš zdownloadat preko XBOX LIVE in kartica za to ni dovolj.
Glede gamepada sem jaz zrihtal takole:
Kupil sem 4 baterije Duracell NiMh AA za okrog 18€ in so RECHARGEBLE. K sreči imam doma dva polnilca za baterije..
Na začetku sem oboje nafilal (ker ko jih dobis so prazne) ter sedaj mam vedno v rezervi 2, če se bosta te dve ko jih imam sedaj v gamepadu spraznile.
Kar se tiče pa hitrosti pogona pa nevem.
Opciji da te ne bo motil dvd pogon:
1.Kupiš slušalke in jih vklopiš v TV vhod za slušalke in pogona nebos slisal
2.Al pa imas glasnost (tako kot jaz) še kar na glas (5.1 surround) in pogona se ne slisi.
LP
Kopije se da igrati preko neta vendar boš moral dokupit disk če boš vzel Arcade, ker imajo skoraj vsi špili zunaj že patche al pa kakšne dodatke, ki jih moraš zdownloadat preko XBOX LIVE in kartica za to ni dovolj.
Glede gamepada sem jaz zrihtal takole:
Kupil sem 4 baterije Duracell NiMh AA za okrog 18€ in so RECHARGEBLE. K sreči imam doma dva polnilca za baterije..
Na začetku sem oboje nafilal (ker ko jih dobis so prazne) ter sedaj mam vedno v rezervi 2, če se bosta te dve ko jih imam sedaj v gamepadu spraznile.
Kar se tiče pa hitrosti pogona pa nevem.
Opciji da te ne bo motil dvd pogon:
1.Kupiš slušalke in jih vklopiš v TV vhod za slušalke in pogona nebos slisal
2.Al pa imas glasnost (tako kot jaz) še kar na glas (5.1 surround) in pogona se ne slisi.
LP

Kaj eksterno se to da shranit? Imam namreč 2,5" prenosni disk ,ki ga lahko priklopim v usb port, ali pa še bolje USB ključ, glede na to ,da danes 16gb ključ stane 20€.
Za polnit ni problem, mi doma leži kar nekaj akumulatorjev pa polnilec imam tudi nekje.
BTW, hvala za te odgovore
Za polnit ni problem, mi doma leži kar nekaj akumulatorjev pa polnilec imam tudi nekje.
BTW, hvala za te odgovore

LuGi ::
Eksterno samo kakšne filmčke, slike in ostalo neuporabno kramo 
Za install opcijo, save games, demote itd..potrebujes original xbox 360 hdd (ali pa samo ohišje in vanj vstavis wd 120gb bevs ki ga prej usposobis z hddhackr0.91
)

Za install opcijo, save games, demote itd..potrebujes original xbox 360 hdd (ali pa samo ohišje in vanj vstavis wd 120gb bevs ki ga prej usposobis z hddhackr0.91

Shiine ::
mene pa zanima kje sploh je oz če sploh je originalni servis (mislim tak ko kao v garnjciskih pogojih popravijo)
Po malo brskanja, je distributer in serviser za Slovenijo Asbis d.o.o.

Dvomim da ga lahko sploh kje dobiš..razen če najdes kerga k m hdd pokvarjen
A ima slučajno kdo hdd pokvarjen v xboxu ?

kupim , kupim , kupim !

Berserker ::
To je res ena slabost konzole da nemoreš prenosnega diska met gor priklučenega in prek njega igrat. Da bi sam igre gor našibal na disk pol pa sam igral in mel za en čas mir.

To je res ena slabost konzole da nemoreš prenosnega diska met gor priklučenega in prek njega igrat. Da bi sam igre gor našibal na disk pol pa sam igral in mel za en čas mir.
slabost? to je ena dobra stvar, ki si jo je M$ zmislu, da bo lahko dnar služu. Biznis pač. Za nas je pa to eno veliko sranje, vsaj save gamee da bi lahko prek USBja na HDD dajali...

fabrskd ::
Se oproščam če je že blo ampak a bi se dal prklopit prek kakega vmesnika plošček za PC na xbox360?
Screw you guys i'm going home!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fabrskd ()

Ne da se dat gor drugih ploščkov, to je še ena M$ poteza, da bi rulja več kupovala njihove gamepade kot da bi stare preklaplala. Sicer pa že neštetokrat omenjeno ta plošček za xbox je najboljši kar jih obstaja.

Sicer pa že neštetokrat omenjeno ta plošček za xbox je najboljši kar jih obstaja.
a mi poveš koliko ploščkov si ti sprobau v tvojem življenju, da si tako siguren v tvojo trditev???
xbox plošček ima eno veliko hibo in to so smerne tipke (res neprimerne za nekatere špile) potemtakem to ne more biti najboljši plošček kar jih obstaja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: T_F_7 ()

Aja pa mi povej kateri je še boljši mogoče dual shock 2 ali 3 ? Glede priljubljenosti je ta za xbox najboljši, probal sem marsikateri gamepad pa mi doben ni tak sedo v roke kot ta, sicer pa če skozi kritiziraš smerne tipke nevem kaj je narobe z njimi , res je mal okoren glede igranja pretepačin, sicer pa se da v ostalih zvrsteh normalno igrat, razen če si neroden. Dualshoc 2 je sicer takoj za njim vendar ima hibo saj sta gumba L2 in R2 neprimerna za strelske igre in dirkaščine, kr nekako čudno streljat z njima in pri dirkačina nemoreš kotrolirat kolk gasa boš dal, no nekako so to popravli na dualshock 3 in sixasix vendar imata ta dosti drugih napak.

laught ::
ae pa za dualshock 3 nerabiš kupovat dodatnih baterij,in jas sploh nevidim razlik,za ene igre je boljši dualshock za ene pa xboxov kontroler.

DualShock2 je dosti starejši od x360 controllerja, zato nima triggerjev, je pa meni bolj pri srcu, enostavno se mi zdi idealen.
Osebno mi je DS2 boljši od DS3 oz. SixAsisa.
Sicer pa nisem opazil nekih gromozanskih razlik med gamepadi, na xboxovega sm se takoj privadil, če veš držat stvar v rokah ni panike.
Je pa res, da so pri Pro Evolutionu tiste smerne obup. Kolegi vsi jamrajo da gre kr po svoje, tudi meni se je zgodilo da je falil podajo za 90 oz. celo 180 stopinj. Skratka sm iz world claser nivoja padel na nivo navadnega profiča
Kakorkoli ni neke razlike med ploščki, tisti ki majo xbox so za xboxovega, tisti ki pa majo plejo so pa za plejinega, najboljši ni verjetno noben od teh.
Katere pomanjkljivosti pa ima sixaxis??? Nisem toliko igral z njim da bi opazil kakšne hibe?
Osebno mi je DS2 boljši od DS3 oz. SixAsisa.
Sicer pa nisem opazil nekih gromozanskih razlik med gamepadi, na xboxovega sm se takoj privadil, če veš držat stvar v rokah ni panike.
Je pa res, da so pri Pro Evolutionu tiste smerne obup. Kolegi vsi jamrajo da gre kr po svoje, tudi meni se je zgodilo da je falil podajo za 90 oz. celo 180 stopinj. Skratka sm iz world claser nivoja padel na nivo navadnega profiča

Kakorkoli ni neke razlike med ploščki, tisti ki majo xbox so za xboxovega, tisti ki pa majo plejo so pa za plejinega, najboljši ni verjetno noben od teh.
Katere pomanjkljivosti pa ima sixaxis??? Nisem toliko igral z njim da bi opazil kakšne hibe?
Zgodovina sprememb…

a ja a res? še opazu nism
samo to je pa res brezveze, da nima, sicer nisem imeu s tisto vibro nikdar nobene koristi

evo imam eno pitanje za vas.
imam tele zvočnike:
http://www.acesuppliers.com/Supplier_Co...
ki seveda nimajo RCA (cinč) vhodov, tako da ne morem priklopiti konzole prek priloženega kabla na njih (igram na lcd monitor in nimam zvoka).
Mavrik mi je reku da bi mogu naredit naslednje:
Torej kje dobim ta adapter, kakšen link spletne trgovine bi bil dobrodošel
imam tele zvočnike:
http://www.acesuppliers.com/Supplier_Co...
ki seveda nimajo RCA (cinč) vhodov, tako da ne morem priklopiti konzole prek priloženega kabla na njih (igram na lcd monitor in nimam zvoka).
Mavrik mi je reku da bi mogu naredit naslednje:
...imaš samo tisti tanki "slušalke" kabel (bananco), potem rabiš adapter.
Torej kje dobim ta adapter, kakšen link spletne trgovine bi bil dobrodošel

Zgodovina sprememb…

Samo mal a ti igraš PESa z smerni knofi, omg ti sploh rata, jaz igram vse na analogno. Sej pol bi pa jaz tudi kurcal fifo 09 na psp. Sicer pa sixasix ima nekak senzor prmikanja podobno kot wii sam to ti najbolj koristi pri streljačina. Dualshock 3 ima vibriranje je občutno težji ampak nima tega senzorja zaznavanja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Berserker ()

Seveda igram PESa s smernimi knofi!!! Verjemi mi, da kar se PESa tiče, lahko samo js napišem omg. Samo res, OMG ti pa z analogi?! Jaooo.... sej po eni strani te razumem, te smerne so tako v pizdi, da ti ni preostalo drugega ko it na analoge. Se pa da tudi s smernimi, je pa res da te vsake toliko zajebejo. Ne nudijo pa ti kontrole v nulo kot pri DualShock2, z njim se je dalo delat finese, o ja!
Samo ne mi rečt da si meu tudi PS2 in si na dualshock igrau z analogi PES???
ker ta bi bla prehuda
Samo ne mi rečt da si meu tudi PS2 in si na dualshock igrau z analogi PES???

Bramac ^^ ::
če so ti tok všeč te smerne, maš na youtubeu vodiče kako jih z malo truda predelat, da se nič ne zatikajo. Potem dobiš popoln gamepad.

Ja jaz sem na ps2 kr z analognimi igral, ker je lažje, pri smernih si prste polomim
. Ne res nevem kako ti lahko gre z smernimi če pa z gobico gre lažje ni treba prstov preveč tiščat pa to.

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [XBOX 360] Nasveti (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Konzole | 212036 (89209) | radovednik |
» | [Xbox 360] Nasveti za nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 11028 (8392) | GLAVNI |
» | XboX 360 Premium ali XboxX 360 Elite? (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 8713 (7193) | Dr_Andy |
» | Xbox 360 premium nasveti (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 8151 (5853) | brecoboy |
» | Nakup Xboxa 360Oddelek: Konzole | 3189 (2164) | fosil |