Forum » Omrežja in internet » Iskanje portov
Iskanje portov
Skero ::
Živjo!
Imam en problem in upam, da mi bo lahko kdo, ki je bolj izkušen pomagal... Stvar pa je taka:
Živim v dijaškem domu, kjer imamo brezžično povezavo po celem domu. Problemi pa se začnejo pri portih, saj ima admin, ki to nadzoruje en program s katerim se porti samodejno menjavajo ob določeni uri, tako da internet včasih ni dostopen.
Druga stvar je pa ta, da ima zaprte vse porte za downloadanje torrent datotek in pa igranja iger prek interneta!!
Zanima me če je kdo izkušen na tem področju toliko, da pozna kakšen program za samodejno iskanje odprtih portov ali kakšen drug predlog za rešitev teh težav?
Lep pozdrav in že v naprej hvala!
Skero
Imam en problem in upam, da mi bo lahko kdo, ki je bolj izkušen pomagal... Stvar pa je taka:
Živim v dijaškem domu, kjer imamo brezžično povezavo po celem domu. Problemi pa se začnejo pri portih, saj ima admin, ki to nadzoruje en program s katerim se porti samodejno menjavajo ob določeni uri, tako da internet včasih ni dostopen.
Druga stvar je pa ta, da ima zaprte vse porte za downloadanje torrent datotek in pa igranja iger prek interneta!!
Zanima me če je kdo izkušen na tem področju toliko, da pozna kakšen program za samodejno iskanje odprtih portov ali kakšen drug predlog za rešitev teh težav?
Lep pozdrav in že v naprej hvala!
Skero
Skero ::
hmm nikjer ne najdem ničesar za obkljukat pri speed guide? kateri utorrent pa uporablaš?
Drugače sem pa našel to pod Preferences > BitTorrent > Protocol Encryption
ampak vseeno ne deluje?
Drugače sem pa našel to pod Preferences > BitTorrent > Protocol Encryption
ampak vseeno ne deluje?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 488706 (38842) | Rias Gremory |
» | uTorrent problemOddelek: Programska oprema | 3116 (2367) | Andruxa |
» | Vprašanje - torrent in preobremenitev routerja?Oddelek: Omrežja in internet | 3902 (3683) | OmegaBlue |
» | [Port Forwarding] Prokleta gamad!Oddelek: Omrežja in internet | 4530 (3997) | blackbfm |
» | Windows XP, brskalnik in uTorrent skupaj gredo ne?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3220 (3220) | bluefish |