» »

uTorrent problem

uTorrent problem

GaS ::

Imam sledeci problem; ce imam uTorrent prizgan, in pac uploadam/downloadam, mi Richard Burns Rally steka na vsake 10 sekund priblizno. In sploh ne vem v cem je fora, ker itak recimo ce uploadam, mi bere z diska s hitrostjo max 30kb/s. Mislim da to ne bi smel biti problem. Kaksna resitev za to? Kot bi prevec obremenjeval disk..Tudi ce dam Stop, in se nic ne u/d, je isto sranje. Kaksna resitev?

Hvala

Tr0n ::

Torej samo ce je uTorrent pognan, ti to dela? In to samo pri Burns Rally? Pri kaksnem drugem torrent klientom ti dela isto?

GaS ::

Ja samo z uTorrentom. Prej sem imel BitComet, pa ni blo tezav. Pri drugih spilih tega ni.

mirkuma ::

Probaj tole:

In order to buffer the maximum possible to reduce mechanical and thermal stress on hard drive, set this parameters:
diskio.flush_files = false
diskio.write_queue_size = 32767
diskio.coalesce_writes = yes
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...

GaS ::

Ja hvala mirkuma, sem se s tem ze neki igral, in pri tej zadevi nima nekaksnega pomena(ceprav sem mislil da bo to to). Ker mi je ql client, sam tole me pa res moti..Ker RBR dost spilam na volan, in je stvar ful precizna, tako da moram ravno ugasnit uTorrent, ce hocem igrat tako kot se igra. Ma sej sploh ni nevemkaksna tezava to, sam pac mal te razjezi ker za brezveze steka neki..Ne bi rekel ce bi mel low-end PC..

Hvala za pomoc!

m.i.h.a. ::

utorrent se ne razume dobro z nekaterimi antivirusniki in firewall-i. :P
V mojem primeru je tudi štekalo za vsakih 10 sec, krivec za to je bil pa bitdefender oziroma njegov proces za update.

GaS ::

Hmm, sedaj sem ugotovil, da je velika verjetnost, da sploh ni uTorrent problem. Namrec ToCA RD3 mi steka na vsako slabo minuto za ene 5 sekund, kar je ZELO motece. Tako da zdej pa res ne vem kaj bi lahko bilo. NOD32 sem dal spile pod exceptions, tako da jih ne pregleduje "real-time scanning". uTorrent sem tudi izklopil..Disk je defragmentiran as much as it can be, od 250gb particije je 50gb frej, kar je dovolj za spodobno delovanje. Sam ne mi rect reinstall winxp;)

p4 ::

da ne bom odpiral nove teme:
Imam tudi problem z utorrentom! in sicer imam nov comp, na starmu NIKOLI ni bilo istega ali pa sploh problema z utorrentom. problem pa je sledeč...ko prižgem utorrent mi internet dela dejansko zelo počas, pa čeprav mi recimo dlja samo z 50kb/s (imam 2mbit povezavo), ul imam tudi omejen na 12 tako da ne gre več! malo sem bral na forumih od utorrenta, vendar nobene pametne rešitve... ima mogoče kdo isti problem?

Tr0n ::

Uporabi vgrajen Speed Guide Wizard, ki ti bo nastavil zadevo glede na tvoj bandwidth. Verjetno imas preveliko stevilo povezav.

p4 ::

bom probal! hvala

neres ::

Ja, zna bit preveč povezav -> problemi z ruterjem.

Če pa imaš SP2 zna bit da moraš patchat tcpip.sys. Poglej ta thread.

p4 ::

hvala za nasvete, probal vse zgiraj našteto, nimam routerja, še vednio pa počasi delai nternet ko je zadeva prižgana :( imam winxp 64bit, za antiv. pa nod32...

totiraketa ::

p4 jaz mam iste težave pa to ni bilo enako od začetka. Ko man vklopljen utorrent mi začne delat internet zelo počasi v bistvu dela cel računalnik počasi, prej mi tega nikoli ni delalo pa sem lahko vlekel z hitrostjo 6MB pa je delal internet normalno. Zato mislim da nemore biti kriva strojna oprema. Če kdo zna rešit problem mi naj prosim pomaga.

odem81 ::

Probaj naložiti BitTorrent namesto utorrenta. Program je skoraj enak. Jaz sem imel tudi ta problem in ga s tem rešil.

Andruxa ::

Meni uTorrent po zadnjem updejtu izgleda nekam buggy. Moznost je sicer tudi, da sem fasal kaksen sit, samo mi je cudno da bi se to zgodilo z updejtom, je pa zagotovo, da se je od takrat spremenilo. Vse pogosteje mi dejansko pogoltne komplet resurse procesorja. Sicer se se nisem poglabljal v zadevo, ker nisem imel casa, vem samo to, da zadnji mesec, kadarkoli hocem kaj naredit na masini, moram ubit uTorrent ....
Lp, A


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

povezava 100/10

Oddelek: Omrežja in internet
352789 (2097) Pesimist
»

Utorrent (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7413667 (9222) Brainstorm
»

uTorrent in obremenjenost diska

Oddelek: Pomoč in nasveti
325456 (4865) MrStein
»

uTorrent problemi

Oddelek: Omrežja in internet
212798 (2396) alexz
»

uTorrent in Telemach

Oddelek: Programska oprema
295408 (4515) poweroff

Več podobnih tem