Forum » Pomoč in nasveti » problem z računalnikom (samo pri igricah) -.-
problem z računalnikom (samo pri igricah) -.-
nest0r1 ::
no js mam pa en zelo čuden problem.namreč vsakokrat ko probam igrat neko igrico (večinoma css) mi komp zašteka, ampak tako da se še čuje kakšen zvok pa tudi če miško premaknem se premakne ampak to zelo počasi, u bistvu kot da bi se komp ful pregrel al pa neki in sploh nimam druge opcije kot da resetiram.fora pa je da miu to samo pri igricah dela in to samo pri meni doma.ko sm ga dal na servis so ga tam na polno obremenili in je vse delalo čisto gladko (namreč računalnik je kr nou).no jsm sicer probal že skoraj use:instaliral use drajverje (oziroma so mi jih na servisu kjer je komp delal normalno),menjal monitor,vtičnico (čisto nou podaljšek),...no in kakor sm reku mi pač zašteka komp an tak čuden način, čudno pa je tudi da mi učasih takoj ko se povežem na server zašteka, včasih pa lahko igram neki časa, pred dvemi dnevi pa se mi je zgodilo da sem igral css normalno mi je pa čez 15 min monitor menjal odtenek in je blo use u rdečem,še čez 15 minut pa je bil cel vijoličen.no in danes sm dobil od serviserja na probo čisto nov hp lcd monitor in še zmeraj mi zašteka.
a bi mogoče vedu kdo kje je fora?
a bi mogoče vedu kdo kje je fora?
El Nino ::
Glede na barvaste odtenke na zaslonu in ozirajoč na to, da monitor ni kriv, bi rekel, da je hin grafa. Če imaš možnost, si sposodi grafo od koga drugega in stestiraj.
bluefish ::
se to pojavlja le v CSS? Če ja, potem je krivec bodisi slab crack, zanič internet povezava,... Preizkusi kakšno drugo igro, po možnosti v Singleplayer načinu.
Namesti si 3DMark in ga nekajkrat poženi. Če se problem ponovi, potem je krivo pregrevanje.
Namesti si 3DMark in ga nekajkrat poženi. Če se problem ponovi, potem je krivo pregrevanje.
nest0r1 ::
sem poizkusu že simcity4 pa še neki se mi zdi.pa je isto štekalo.pri sc4 je isto tko štekal pa še barve so se krneki mešale.
ta moj isti komp je bil en dan pred tistim pojavom z obarvanostjo zaslona na servisu kjer so grafo navili do konca in je delala brezhibno.css je original in ni nobenega cracka zanj, internetno povezavo pa sm mel isto (adsl prek wireless routerja) že na starem kompu kjer je css delal normalno.
ta moj isti komp je bil en dan pred tistim pojavom z obarvanostjo zaslona na servisu kjer so grafo navili do konca in je delala brezhibno.css je original in ni nobenega cracka zanj, internetno povezavo pa sm mel isto (adsl prek wireless routerja) že na starem kompu kjer je css delal normalno.
bluefish ::
med igranjem odpri stranico računalnika in po možnosti proti grafični usmeri dodaten ventilator (lahko kanibaliziraš ohišje za enega).
Seveda obstaja tudi varianta s sposojo grafične.
Seveda obstaja tudi varianta s sposojo grafične.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z graficno?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1119 (854) | hudychk |
» | Grafična kartica - resetiranje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 4226 (2836) | Assass1n |
» | Flash z grafičnim pospeševanjem (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 7262 (5902) | Bakunin |
» | GA-K8NS + memory led ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1398 (1213) | zazo-x |
» | Radeon 9600 PRO "DIED" ??? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4081 (3243) | Boki_ |