Forum » Elektrotehnika in elektronika » Od antene do DVI-ja brez računalnika
Od antene do DVI-ja brez računalnika
_blind_ ::
Namreč imam en LCD monitor z dvi priključkom odveč in bi ga rad uporabil kot TV. Gledal sem malo po internetu in našel le kako to skupaj preplesti z uporabo "digitalnega satelitskega sprejemnika" samo mora ta imeti DVI-HDMI izhod, moj pa ga nima.
Sedaj me zanima če je še kakšna druga vrjanta kako bi lahko to skupaj zvezal ali si bom moral umisliti ta "digitalni satelitski sprejemnik"?
Sedaj me zanima če je še kakšna druga vrjanta kako bi lahko to skupaj zvezal ali si bom moral umisliti ta "digitalni satelitski sprejemnik"?
I like SkA
- spremenil: _blind_ ()
Ima tudi DVI, sem pa pozabil prej dodati, da želim uporabljati LCD brez računalnika.
I like SkA
Daliborg ::
obstojajo konverterji iz SCART v HDMI ali VGA, če seveda imaš možnost uporabe SCART izhoda.
Klik
Lp.
Klik
Lp.
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_
Edino da uporabim ta "digitalni satelitski sprejemnik" in v njega vklopim anteno in potem iz njega preko skarta v ta konverter in nato v LCD. Mislite, da bi šlo tako? So potem kakšni problemi glede kompatibilnosti resolucij ali kej?
I like SkA
Daliborg ::
ja, al pa kksn star VHS sprejemnik (se pomoje vsakmu prah nabira). Glede kompaktibilnosti pa kabli ustimajo IMO.
Lp.
Lp.
Format life:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stara satelitska ne deluje - nakup noveOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1445 (1070) | oberskitona |
» | digitalni satelitski sprejemnikOddelek: Zvok in slika | 5344 (5096) | green heart |
» | Pomoč pri izbiri DVB-T sprejemnikaOddelek: Kaj kupiti | 990 (837) | jnce |
» | DVI -> HDMI na LCD 42LG5030 brez zvoka?!Oddelek: Zvok in slika | 7700 (5480) | milos75 |
» | Iz optičnega vhoda v Analogni 5.1 Izhod. Pomoč prosim.Oddelek: Zvok in slika | 2603 (2424) | LexLuthor |