Forum » Programska oprema » acer edata security ne dela
acer edata security ne dela
rokpot ::
mi lahko kdo prosim pomaga pri sledečem:
Ko želim decryptat datoteko, mi sproži nek runtime error, češ da je ta aplikacija zahtevala, da se zapre na nenavaden način, in ne odpre niti tistega okenca, kjer se vpiše geslo. tudi encryptat se ne da. Pri tem pa je še pred kakšnim mesecem, ko sem nazadnje uporabljal program le-ta deloval normalno.
Poleg tega me zanima še, ali bom,če zbrišem in ponovno inštaliram aplikacijo, zgubil vse do zdaj zakodirane datoteke.
lp, rok
Ko želim decryptat datoteko, mi sproži nek runtime error, češ da je ta aplikacija zahtevala, da se zapre na nenavaden način, in ne odpre niti tistega okenca, kjer se vpiše geslo. tudi encryptat se ne da. Pri tem pa je še pred kakšnim mesecem, ko sem nazadnje uporabljal program le-ta deloval normalno.
Poleg tega me zanima še, ali bom,če zbrišem in ponovno inštaliram aplikacijo, zgubil vse do zdaj zakodirane datoteke.
lp, rok
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [c# .net] Iskanje datotekOddelek: Programiranje | 1871 (1591) | Evolve |
» | Aplikacije samsungOddelek: Mobilne tehnologije | 2170 (1643) | xda develope |
» | Dependency InjectionOddelek: Programiranje | 1516 (1284) | abyssus |
» | Program za avto download podnapisov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 30617 (17124) | KontraCepec |
» | Nalaganje aplikacij na SEOddelek: Mobilne tehnologije | 1287 (1211) | schejk |