» »

Nalaganje aplikacij na SE

Nalaganje aplikacij na SE

jerneju ::

Preko računalniške IR povezave sem nalagal aplikacje na moj mobilni telefon. Nekako ni šlo, ker mi je .JAR datoteko postavil v mapo Drugo, tam je pa nisem mogel zagnati in niti prenesti v mapo Aplikacije, kjer bi jo najbrž lahko pognal. Tako sem uporabil še en telefon, tja prenesel dotično datoteko in nazaj in tako se je zadeva zapisala v pravilno mapo. Program se je tako tudi brez problema zagnal.

Zanima me, zakaj uradna aplikacija ne omogoča direktega zapisovanja v prave mape? Ker se želijo izogniti piratiziranju? Kako pa potem prenašam lastne aplikacije po direktni poti? Hvala.

jerneju ::

Da ne odpiram nove teme in smetim po nepotrebnem... Obstaja kak JVM za telefonske aplikacije na osebnem računalniku?

Buldožer ::

poglej tole
Več glav več ve. No, ni nujno!

cendof ::

Morda pa še tole. Meni je zelo všeč, nisem pa prepričan, če stvar špila preko IRa, ali morda rabiš kakšen IRComm.
Težava pri prenosu datotek je tudi ta, da jo je potrebno prenesti v root mapo, tam pa jo prepozna. Tako težavo sem imel, ker sem datoteko dajal v razno al kar koli, kar je bilo višje od root. Ko sem vrgel v root je prepoznal namero in namestil program.

StratOS ::

Pri Sony Ericsson-u ko prekopiraš datoteko (IR,Bluetooth,kabel ...) *.jar v direktorij "Drugo" na mobilniku greš samo na upravitelj datotek, poddirektorij "Drugo" in izbereš fajl ki ga boš inštaliral kot Igra/Aplikacija in stvar brezhibno deluje brez kakšnega dodatnega software-a
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."

schejk ::

datoteko preneseš v root direktorij. ostalo naredi telefon

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nova anketa: katere znamke je vaš mobilni telefon? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Ankete
15030155 (24318) leiito
»

Kaj menite o Sony Ericsson W800i?

Oddelek: Mobilne tehnologije
81242 (1115) Stepni Volk
»

[Windows XP] Kako preko IR poslati datoteko na telefon?

81733 (1632) Jst
»

SE Z1010 in nalaganje .jar iger?

81376 (1129) SleepLess
»

Nalaganje Jar iger na motorolo v525 (nujna pomoč)

81649 (1453) zver28

Več podobnih tem