Forum » Zvok in slika » Kje kupiti baterijo za starejšo video kamero?
Kje kupiti baterijo za starejšo video kamero?
Satelit ::
Pozdravljeni!
Doma imam starejšo video kamero Panasonic G3. Zanima me, če kdo od vas ve, ali bi se kje dalo dobiti baterijo zanjo? Obstaja kakšen zastopnik za Panasonic v Sloveniji? Sam sem že iskal po internetu vendar neuspešno.
Doma imam starejšo video kamero Panasonic G3. Zanima me, če kdo od vas ve, ali bi se kje dalo dobiti baterijo zanjo? Obstaja kakšen zastopnik za Panasonic v Sloveniji? Sam sem že iskal po internetu vendar neuspešno.
Lep pozdrav
Trancedeejay ::
HI
Imam baterijo zate doma, ker imam G2 od Panasonica doma. Sicer pa ne vem zakaj ne kupis rajs drugo kamero?
LP
Matej
Imam baterijo zate doma, ker imam G2 od Panasonica doma. Sicer pa ne vem zakaj ne kupis rajs drugo kamero?
LP
Matej
Music is the key
sheldon ::
Pred kratkim sem tudi sam iskal in naletel na tole trgovinco!
Delko d.o.o.
Verjetno zaradi cene Trancedeejay! Baterija stane okoli 50eu.
Delko d.o.o.
Verjetno zaradi cene Trancedeejay! Baterija stane okoli 50eu.
Satelit ::
Sicer pa ne vem zakaj ne kupis rajs drugo kamero?
Imam doma tudi novejšo kamero, vendar rabim baterijo, ker bi rad snemal z več kamerami hkrati. Sicer sem pa tudi sam nekaj našel: nemogoce.si Upam da bom našel baterijo v kateri izmed omenjenih trgovin. Hvala za vaše odgovore.
Lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | digitalna kameraOddelek: Kaj kupiti | 4922 (3253) | Dead_Meat |
» | Katero poceni videokamero?Oddelek: Kaj kupiti | 1855 (1757) | aljazh |
» | Ali je že kdo kupoval preko interneta v tujini?Oddelek: Kaj kupiti | 1511 (1295) | Caligula |
» | Panasonic NV-GS15 (best buy!) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8941 (5993) | pivmik |
» | Digitalna videokameraOddelek: Kaj kupiti | 2034 (1688) | Caligula |