Forum » Operacijski sistemi » Nujno rabim pomoč
Nujno rabim pomoč
velenjčanka ::
Mene pa zanima ena stvarca..
Kko si ustvaris dva diska npr. C in d?
Prosim ce bi mi lahk kdo razlozil!
Hvala
Kko si ustvaris dva diska npr. C in d?
Prosim ce bi mi lahk kdo razlozil!
Hvala
- polepsal: Alpheus ()
dolenska ::
1. ne piši z velikimi črkami, sploh pa ne naslovov, ker to pomeni da kričiš. preberi navodila za objavo tem.
2. to lahko narediš preden naložiš windowse (predvidevam, da boš nalagala windowse) in sicer v oknu, kjer določiš kam naj se naloži tvoj sistem. tam določiš lahko tudi velikost vsake particije.
3. v primeru da imaš sistem že naložen lahko uporabiš program partition magic s katerim lahko delaš particeije in še mnogo več.
4. vse to lahko nareiš tudi s programom computer manegement v windowsih. Najdeš ga pod administrative tools v nadzorni plošči. v computer manegement klikneš disk manegement in narediš particijo..... no pot sem ti našel naprej se lahko pa sama znajdeš
2. to lahko narediš preden naložiš windowse (predvidevam, da boš nalagala windowse) in sicer v oknu, kjer določiš kam naj se naloži tvoj sistem. tam določiš lahko tudi velikost vsake particije.
3. v primeru da imaš sistem že naložen lahko uporabiš program partition magic s katerim lahko delaš particeije in še mnogo več.
4. vse to lahko nareiš tudi s programom computer manegement v windowsih. Najdeš ga pod administrative tools v nadzorni plošči. v computer manegement klikneš disk manegement in narediš particijo..... no pot sem ti našel naprej se lahko pa sama znajdeš
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povečanje particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 3000 (2729) | solatko |
» | Kako omogociti Sata v BiosuOddelek: Strojna oprema | 1150 (943) | amigo_no1 |
» | Računalnika se ne vidita na mrežiOddelek: Omrežja in internet | 1942 (1681) | vladika |
» | TOCA Race Driver 2 ... (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7145 (4688) | gappee |
» | ne vem kako se priklopi diskOddelek: Strojna oprema | 1718 (1511) | MrX |