Forum » Pomoč in nasveti » winXP in TV wonder PCI
winXP in TV wonder PCI
PIII850 ::
Zanima me, kje bi dobil software in pa driverje za ATI jevega TV vonder PCI tunerja. Hvala za pomoč
lp
lp
akulp ::
Na ATI.com maš sam izber TV WONDER tam pod drivers sej boš vidu (v bistvu niso prov driverji ampak Multimedia Center 7.newemkolk in zraven so driverji)
Sam fora je da ne dela stvar oziroma slaaaabo dela tko da uporab program Dscaler če si pameten, saj večina nas to oporablja.
E-mail me če ga rabiš:Akulp@email.si
Sam fora je da ne dela stvar oziroma slaaaabo dela tko da uporab program Dscaler če si pameten, saj večina nas to oporablja.
E-mail me če ga rabiš:Akulp@email.si
mikkaa ::
yo akulp, men pa ne dela zvok z dscalerom oz. šumi, slika je še kar vredu!!
A veš kaj glede tega? koga naj nastavim, da bo zvok brez šumov??
A veš kaj glede tega? koga naj nastavim, da bo zvok brez šumov??
moby-dick ::
oy !
Tud sam mam TV wonder pa sem mel dost problemov v Win98 z ati-jevim softwareom (MMC 7.1).Dostikrat mi ni hotel zagnati celo programa [predvideval sem, da je to lahko tudi zaradi Sharanih IRQ-jev ker imam vse PCI slote polne.Zato sem zadevo probal v XP bil sem kar presenečen saj mi je vse delovalo pa še tekoče.V Win98 se mi je nenehno zatikala slika.Drugače pa tudi sam bolj priporočam Dscalerja
Tud sam mam TV wonder pa sem mel dost problemov v Win98 z ati-jevim softwareom (MMC 7.1).Dostikrat mi ni hotel zagnati celo programa [predvideval sem, da je to lahko tudi zaradi Sharanih IRQ-jev ker imam vse PCI slote polne.Zato sem zadevo probal v XP bil sem kar presenečen saj mi je vse delovalo pa še tekoče.V Win98 se mi je nenehno zatikala slika.Drugače pa tudi sam bolj priporočam Dscalerja
Hear me out...
PIII850 ::
Ja sem uporabil te driverje, in glej ga zlomka, se mi Win XP nočejo več postavit v hibernacijo, češ ,da mi nek driver videocrossbar to onemogoča. Kaj mi je storiti??
Hvala za pomoč!!!
lp
Drgač pa vem za Dscaler, je veliko boljši in uporqabnejši kot pa priloženo programje
Hvala za pomoč!!!
lp
Drgač pa vem za Dscaler, je veliko boljši in uporqabnejši kot pa priloženo programje
akulp ::
mikaaa: Sam da pomislm...sem mel jest tu z zvokom težave....isto...
aja...ves kaj sem sam naredu..Settings...pa Audio Input..pa sam kliknu sem še nektar na tist MSP/Radio(čeprav je blo že označen)...al pa izber kaj drugega pol pa dej nazaj MSP/Radio
Pomoje je blo tko...če pa ne bo šlo pa akulp@email.si pa bom še mal premislu
aja...ves kaj sem sam naredu..Settings...pa Audio Input..pa sam kliknu sem še nektar na tist MSP/Radio(čeprav je blo že označen)...al pa izber kaj drugega pol pa dej nazaj MSP/Radio
Pomoje je blo tko...če pa ne bo šlo pa akulp@email.si pa bom še mal premislu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV Tuner - programi za zajemanje videa?!Oddelek: Programska oprema | 1629 (1371) | DeLuX |
» | TV programi za TV tunerjeOddelek: Programska oprema | 1288 (986) | sosko1 |
» | Tv TUNER-jiOddelek: Zvok in slika | 2635 (1863) | Predator |
» | Tv Tuner ATI TV WONDER VEOddelek: Zvok in slika | 1556 (1318) | Snupy_II |
» | PC TV kartice - kvaliteta slike?Oddelek: Zvok in slika | 2388 (1904) | PIII850 |