» »

Težava z miško in tipkovnico na ASUS P4V800D-X

Težava z miško in tipkovnico na ASUS P4V800D-X

xtrEeme ::

Torej moj problem je sledeč.
Imam osnovno ploščo ASUS P4V800D-X. Kupil sem novo miško Razer Diamondback in ko sem jo priklopil in zagnal mašinco mi enostavno ne dela. Ko se prižge računalnik se lučka na miški zasveti, kaže tudi da jo prepozna ob zagonu, ko se naložijo winsi jo prav tako tudi prepoznajo ampak miška enostavno ne dela, čeprav vse kaže da je OK. Po skoraj enournem sprobavanju različnih fint (nalaganjem driverjev itd.) sem za hec probal priklopiti še svojo tipkovnico (ki jo imam priklopljeno na PS/2 vhod s pomočjo konektorja, ker je drugače na USB) priklopiti na USB vhod in zadeva je ista kot z miško, tipkovnica zasveti, matična plošča jo prepozna in vse samo nič ne gre delat z njo :) Vse ostale naprave kot so tiskalnik, USB ključek itd. delajo normalno na mojih USB priključkih, samo ni mi jasno zakaj to z miško in tipkovnico.
Torej če ima kdo na isti osnovni plošči kot je moja priklopljeno ali miško ali tipkovnico in mu dela OK naj pove oz. kdo drug če ima še kakšne ideje prosim lepo za pomoč, ker nimam več idej kako bi usposobil zadevo.

Hvala in LP
Primož

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

usb device not recognized

Oddelek: Strojna oprema
143153 (1623) RutS
»

zakaj miska ne deluje??

Oddelek: Strojna oprema