Forum » Programska oprema » Podnapisi,jih premikat?
Podnapisi,jih premikat?
AnWar ::
Namrec uporabljam program KMPLayer in me zanima kako bi podnapise premaknil cisto spodej na dno ekrana tam kjer je črno, ne pa da je direktno na sliki.
Anyone? Se je kdo igral z nastavitvami Km player namrec meni nikakor ne uspe.
Hvala
Picture:
Anyone? Se je kdo igral z nastavitvami Km player namrec meni nikakor ne uspe.
Hvala
Picture:
[Asus ROG Strix SCAR III]
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
AnWar ::
Kaj nobeden ne ve? Vem da na bsplayer si dal custom in jih premaknil cisto na dno ter cez crno, v tem kmplayer pa ne ampak zginejo pod rob crnega roba.....
[Asus ROG Strix SCAR III]
=_adler_= ::
Bi mi znal kdo priporočit kakšen ql programček za podnapise delat (čimhitrejši po možnosti)!...pa da bi se jih dalo po možnosti potem tudi v kakšen menu creator uvozit.
hvala, lp
hvala, lp
grex ::
KMplayer ima, če deluje na osnovi mplayerja, možnost nastavitve "subtitle position". Dve tipki to delata med predvajanjem filma in prestavljata podnapise gor in dol. Imaš pa še tipke za subtitle delay, A/V delay ipd. Malo preizkušaj.
Če pa to ni to, pa poizkusi še SMplayer - podoben frontend kot KMplayer in deluje tako, kot sem napisal.
Če pa to ni to, pa poizkusi še SMplayer - podoben frontend kot KMplayer in deluje tako, kot sem napisal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: grex ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri je najboljši media player? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15686 (8011) | Map |
» | bs player problemOddelek: Loža | 3883 (3258) | BorutK-73 |
» | Grafa s poporo za HD video in poceni (ne tako nov) računalnikOddelek: Strojna oprema | 1624 (1624) | boris22 |
» | Koliko Ghz CPU za .mkv ?Oddelek: Programska oprema | 3218 (3218) | jan01 |
» | Kaj je kodek? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12634 (10489) | Jst |