Forum » Kaj kupiti » apple ipod classic 80gb ali ipod nano 8 gb
apple ipod classic 80gb ali ipod nano 8 gb
gregor ::
Pozdravljeni.
Kaj bi vi kupili in zakaj ?
Ne vem v cem je finta ampak classic ima 10x vec prostora na disku kot nano, je pa samo 30 eur razlike v ceni med obema.
Ali morda kdo ve ce se v kratkem obetajo novi ipodi ?
Hvala
LP
Kaj bi vi kupili in zakaj ?
Ne vem v cem je finta ampak classic ima 10x vec prostora na disku kot nano, je pa samo 30 eur razlike v ceni med obema.
Ali morda kdo ve ce se v kratkem obetajo novi ipodi ?
Hvala
LP
Sba ::
Naj bi se obetali novi.
Jaz sem imel isto dilemo. No, malo mi je bilo olajšano, ker so imeli le nane na zalogi takrat. Če ga misliš imeti v žepu, vzami nana. Moj je 2G, ki je sicer nekoliko tanjši od 3G in je super za v žep. Classic pa je večji in primeren bolj za v torbo/ico.
Jaz sem imel isto dilemo. No, malo mi je bilo olajšano, ker so imeli le nane na zalogi takrat. Če ga misliš imeti v žepu, vzami nana. Moj je 2G, ki je sicer nekoliko tanjši od 3G in je super za v žep. Classic pa je večji in primeren bolj za v torbo/ico.
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!
Melanholija ::
Mene pa zanima kaj se splača kupiti za 200€? Kupujem za darilo, gledal sem v smeri sandisk,iriver,apple! Mora bit vsaj 4gb (video ni pogoj! Je res apple najboljša izbira?
gregor ::
sem lastnik ipod mini-ja in prisegam na click wheel zato bom pocakal na nove ipode
sem pa pred nekaj meseci primerjal zvok mini-ja in creativ zen-a in lahko recem da se mi je zvok na miniju bolj dopadel...
Morda bo kaj predstavljeno 9.06.08
IPHONE
LP
sem pa pred nekaj meseci primerjal zvok mini-ja in creativ zen-a in lahko recem da se mi je zvok na miniju bolj dopadel...
Morda bo kaj predstavljeno 9.06.08
IPHONE
LP
charlotte ::
"sem pa pred nekaj meseci primerjal zvok mini-ja in creativ zen-a in lahko recem da se mi je zvok na miniju bolj dopadel..."
Čist odvisen tudi katere slušalke si lastiš!
Čist odvisen tudi katere slušalke si lastiš!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neodpiranje določenih spletnih straniOddelek: Omrežja in internet | 1066 (937) | puhmaister |
» | Kaj menite o Mac mini-ju?Oddelek: Kaj kupiti | 1819 (1440) | IceIceBaby |
» | 100 milijonov prodanih iPod-ov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 8111 (6150) | frikec() |
» | Konec z iPodi? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 8937 (6772) | Nejc Pintar |
» | iPod Nano dovzeten za praskeOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 6881 (5278) | Nejc Pintar |