» »

Konec z iPodi?

1
2
»

Dekinio ::

Ja kje pa bi lahko videl to zadevo in sprobal?!Vete kak je kupovat nekaj kar se nisi vidil....

Road Runner ::

poklič na epl pa vpraš če majo kj na zalogi, da bi rad vidu.
http://dusan.fora.si/blog/ (742617000027)

alesrosina ::

mas pa recimo tudi v BOFu v vitrini, potem v Harvey Norman tud v vitrini, mislim da tud v BigBangu, vse to v BTCju v LJ.

b4d ::

Žalostno je, da nekateri kupujejo mp3 player, zraven pa nujno rabijo po***** video player, pa čitalnik knjigic itd. Folk če mislite gledat filme kupte en tv pa dvd player ffs oz. če hočete brat knjige, pejte v knjižnico, vzamte knjigo v roke, prelistajte jo in če ste vsaj malo normalni bote ugotovili, da papirja en player ne more zamenjat. Ampak seveda je to moje skromno mnenje, ne ozirajte se za njim.
b4d.sablun.org

Utk ::

Nč skrbet, ne bomo se ozirali:D
Kaj ni škoda papirja...je res treba ime vsako malo sranje natisnjeno v petih kopijah.
Filme gledat je pa itak lepo povsod, zakaj bi morali iskat najbližji kino in ne vem kaj.

b4d ::

Definiraj malo sranje, pomojem ga ni treba brat, označit nekaj kot je Zločin in kazen za malo sranje je neumnost :P, velino modernih zadev pa itak ni za brat. Pa doživetje filma na 5 inčnem zaslonu tudi ni kaj prida, vsaj meni ne.
b4d.sablun.org

Utk ::

Sej nisem mislil samo knjig...tudi kakšen zapisek iz šole, faksa, kaj takega...ali pa stari izpiti recimo, jih res moraš imet sprintane?:) če jih imaš lahko na tisti napravici...ali pa karkoli drugega, kar že folk printa, ne vem, jaz ne skoraj ničesar. Film pa res ni neko doživetje najbrž, pa kaj pol, muziko tudi tako poslušaš, ne samo v neki vrhunski koncertni dvorani, ali pa na pravem rok koncertu. Treba se samo malo navadit. Manj užitka je še zmeraj boljše kot nič užitka.

b4d ::

Se strinjam :P
b4d.sablun.org

Izi ::

fiumanbd, zaslon ni 5" ampak samo 3,5" :D toliko kot ena floppy disketa
fora je v tem, da ne gledaš na tem zaslončku ampak ga vtakneš v TV in gledaš.

Očitno si vsak dan lahko doma in in potem ni problem imeti tisto kišto za player.
Kaj pa ko si en teden v Italiji, drugi teden Avstriji in tretji teden v Nemčiji?
Na TV nimaš kaj gledati, če ne razumeš dobro Italijansko ali Nemško. Tudi v njihov kino je poden proti našemu, nikjer angleščine igralci odpirajo usta ti pa slišiš nekoga drugega ki govori Italijansko ali Nemško. Večina ljudi tam v življenju ni uživala v original filmu vse je uničeno z sinhronizacijo.

Ker pa imaš ti v žepu 442 in TV je v vsaki sobi ga samo vtakneš v TV in uživaš v DivX-ih in domači Angleščini, gor gre nekako 40 filmov, kar imaš dovolj za cel mesec.

OwcA ::

Kar se tiče kvalitete zvoka so bili na 6moons zelo navdušeni nad kombinacijo iPod in horni. Vrednost testnega sistema ~10k USD. ;)
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Zgodovina sprememb…

  • vrnil v prejšnje stanje: kuglvinkl ()

Ginginova ::

Koliko kilovatov imajo tele troblje?
To je verjetno za gluhe, ne? >:D

Ogo

Piranha ::

Zadnje čase opažam, da v naši zakotni Sloveniji prevladuje odnos prodajalec -> stranka, kot pastir -> koza. Sam sem prepričanja, da je stranka car. Mnoge sem že dobesedno skurcal, da se naj obnašajo temu primerno. Mogče me to dela arogantnega ampak jaz nosim denar njim in ne oni meni. Zainteresirana stranka bi lahko pogledala oziroma vsaj malo poizkusila produkt, katerega kupuje. Govorim sveda o elektroniki. Zadnjič sem bil v BigBangu in sem se interesiral za Nokio 8800 in sem vprašal, da sem zainteresiran za ta telefon in če ga lahko primem v roko, češ da se finalno odločim o nakupu ali ne... in prodajalka (kuzla™) mi ni htela za teh par sekund dati telefona v roko, češ, da mi bo padel na tla. OK, sedaj sem malo skrenil s teme ampak s tem sem hotel povedat, da že samo to razmerje prodajalec -> kupec ne štima.

Kar se tiče teh predvajalnikov... Ta stvar je ziher zanimiva, na njem boš lahko poslušal glasbo, tako MP3 kot OGG (upam), kot tudi glasbo kodirano v kodeku, katerega si sam spisal, če si dovolj freek.... možnost je, saj je open source. Jaz mislim, da je takšna naprava totalno prebila meje kontektst nadgrajevanja. Definitivno bi štel že to kot plus, da je možnost nadgradnje programske opreme gizmota... ampak, kaj je preveč pa je preveč. iPod... ipod je štorija zase... zadnje čase ima zgleda probleme pri izbiri materialov, prej so bile baterije, ipd. Drugače pa drugi hvalijo svoje investicije. iPod je drag, drag je kot PRASICA in če ne bi dvomil v to, ali je tega denarja res vreden, bi si ga že kupil. Tu govorim o Nanotu ali Miniju (katerega se še da dobiti).

Fakt je, da ima vse svoje pluse in svoje minuse, pač, nobody is perfect. Na koncu itak odloči stvar okusa. Če že samo omenim naš nežnejši spol. Mnoge ženske bi si izbrale player, ki bi pasal k njeni garderobi. 8-) Če mene vprašate... jaz bi izbral tistega, ki ima mogoče malo manj funkcij a le-te uporabne in sama zasnova bi bila dovolj robustna, da neka naprava, ki stane tudi 80 jurjev zdrži kakih par let, brez da "prdne u čabar"™.

Pa lahko noč želim.
Piranha

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Piranha ()

Nejc Pintar ::

glede na funkcije je ipod povsem primerljiv z ostalimi predvajalniki:\
Lahko je biti prvi, če si edini!

user4683 ::

OwcA ::

To je že staro.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

user4683 ::

Nihče ni rekel, da je novo... Samo vsi se nekaj slinijo nad dejstvom, da bo imel 442 odprt firmware&stuff.:)

Nejc Pintar ::

@snake: za 442 je dosegljiva dokumentacija, torej je razvoj sw-ja lažji in bolj učinkovit:\
Lahko je biti prvi, če si edini!
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zune raztelešen in Microsoftova nenavadna poteza

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
345849 (4426) @LOL
»

Novosti iz Appla

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
235240 (4378) Sba
»

Microsoftov odgovor na iPod (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
13412237 (9564) BigWhale
»

iPod Nano hack in ostali dodatki za iPode (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
6211264 (8832) J4CK16
»

Konec z iPodi? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
668627 (6462) Nejc Pintar

Več podobnih tem