Forum » Programska oprema » Xfire
Xfire
SeeN000 ::
Zdravo!
Imam eno vprašanje, pri programu Xfire sem komaj danes opazil da ima možnost snemanja v igri in zato sem to takoj šel sprobat, in posnamem video 44sec, in je velik 500MB in format avi. Zanima me s katerim programom lahko teh 500MB zmanjšam na toliko kot normalno zavzema normalen filmček dolg 44sec. Ali pa če je v Xfire kaka možnost. Hvala vnaprej
Imam eno vprašanje, pri programu Xfire sem komaj danes opazil da ima možnost snemanja v igri in zato sem to takoj šel sprobat, in posnamem video 44sec, in je velik 500MB in format avi. Zanima me s katerim programom lahko teh 500MB zmanjšam na toliko kot normalno zavzema normalen filmček dolg 44sec. Ali pa če je v Xfire kaka možnost. Hvala vnaprej
- premaknil iz Programiranje: Senitel ()
norcuron ::
Kar ti Xfire posname je nekompresiran video. Ena od variant je, da uporabiš keterega od programov za kompresiranje z XviD kodekom, ki je najbolj razširjen. Tako recimo spraviš iz fotoaparata 800MB velik nekompresiran .avi v 50MB velik fajl.
Jaz osebno uporabljam za te zadeve Super converter. Vse kodeke za kompresijo videa ma v sebi, tako, da ne rabiš nič posebej inštalirat, zakodiraš ga lahko v več formatov po želji, tut batch convert pozna, tko, da mu namečeš komot več fajlov pa ga pustiš naj dela.
Lahko pa tudi uporabiš Auto Gordian Knot, ne rabiš se poglabljat v nastavitve, vržeš mu fajl, potem pa on nardi svoje, mogoče ravno ni vse optimalno kot če na roke nastaviš parametre, ampak še vseeno za to kar ti rabiš uvrh glave.
Jaz osebno uporabljam za te zadeve Super converter. Vse kodeke za kompresijo videa ma v sebi, tako, da ne rabiš nič posebej inštalirat, zakodiraš ga lahko v več formatov po želji, tut batch convert pozna, tko, da mu namečeš komot več fajlov pa ga pustiš naj dela.
Lahko pa tudi uporabiš Auto Gordian Knot, ne rabiš se poglabljat v nastavitve, vržeš mu fajl, potem pa on nardi svoje, mogoče ravno ni vse optimalno kot če na roke nastaviš parametre, ampak še vseeno za to kar ti rabiš uvrh glave.
Great are mysteries of the mind ... or not?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: norcuron ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za snemanje v igriOddelek: Programska oprema | 1263 (1084) | jizzer |
» | katero kamero predlagate?Oddelek: Kaj kupiti | 2876 (2288) | Calligulla |
» | program za kompresirat VideoOddelek: Programska oprema | 1434 (1133) | Jakka |
» | rezanje videa mpgOddelek: Zvok in slika | 3535 (3067) | jan01 |
» | Najboljse zajemanje videa na pc?Oddelek: Programska oprema | 2217 (1852) | rimljan |