Forum » Programska oprema » Opera - hitro izbiranje
Opera - hitro izbiranje
iNooby ::
LP
Jaz sem pred časom v operi z enim klikom pomotoma onemogočil "hitro izbiranje" to je tisto ko maš na začetku v operi taka mala okenca da si izbereš 9 najljubših in najbolj obiskanih strani pa samo klikneš gor da ti ni treba skos vpisovat naslovov,zdaj pa nevem ki bi to spet omogočil,pa sem iskal v nastavitvah pa nikjer ni,mogoče kdo ve?
Jaz sem pred časom v operi z enim klikom pomotoma onemogočil "hitro izbiranje" to je tisto ko maš na začetku v operi taka mala okenca da si izbereš 9 najljubših in najbolj obiskanih strani pa samo klikneš gor da ti ni treba skos vpisovat naslovov,zdaj pa nevem ki bi to spet omogočil,pa sem iskal v nastavitvah pa nikjer ni,mogoče kdo ve?
Haters gonna hate...
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
t3hn0 ::
drugac bi mogu met pa v spodnjem desnem kotu "gumbek" z naslovom "Show Speed Dial", ki ti tudi priklice nazaj speed dial
^.^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšla Opera 11.10Oddelek: Novice / Brskalniki | 8524 (7066) | sidd |
» | Chrome 6 je tu (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 46871 (41190) | PrimozR |
» | Opera 10 prihaja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 12792 (8918) | hamax |
» | Primerjava hitrosti med Opero in FFjemOddelek: Omrežja in internet | 2756 (2207) | Bakunin |
» | Opera 9.20 in SpeedDialOddelek: Novice / Brskalniki | 4795 (3133) | R33D3M33R |