Forum » Šola » powershell
powershell
salmoon ::
Pozdrav.
Jaz bi rabil cimvec informacij o powershell-u; ce ima kdo kaksne iskusnje, da je delal na zadevi bi proso, da mi pove.. Sestaviti moram namrec seminarsko nalogo in spraseval sem ze v knjiznici pa ni nicesar. V slo tak dvomim, da bom kaj nasel.. upam, da mi boste lahko posredovali cimvec koristnih informacij.. ukazov... itd.
Lp.
Jaz bi rabil cimvec informacij o powershell-u; ce ima kdo kaksne iskusnje, da je delal na zadevi bi proso, da mi pove.. Sestaviti moram namrec seminarsko nalogo in spraseval sem ze v knjiznici pa ni nicesar. V slo tak dvomim, da bom kaj nasel.. upam, da mi boste lahko posredovali cimvec koristnih informacij.. ukazov... itd.
Lp.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
salmoon ::
Hvala. Glede lenobe pa ne misli, da jaz nisem nic gledal itd. Upam sem, da mi bo kdo lahko dal kaksne konkretne linke (pa s tem sedaj ne mislim, da bi mi prvih 5 povezav skopiral, ki jih google vrze); povezave do strani na katerih menite, da so koriste informacije (iz katerih ste mogoce sami se kdaj kaj naucilo oziroma zvedeli), ki jih rabim in katere bi morala neka lepo narejena seminarska imet.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft PowerShell prihaja na Linux in druge platformeOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 14759 (13015) | frtusnk |
» | Windows 10 bo dobil bash! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 49205 (41472) | Jst |
» | Kako restartat proces?Oddelek: Programiranje | 3666 (3218) | k4vz0024 |
» | Po 20 letih se poslavlja stari logotip Windows (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 19857 (15402) | dope1337 |
» | Ubuntu Karmic Koala - Release Party (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 9411 (6704) | techfreak :) |