Forum » Pomoč in nasveti » Problem z zvokom (soundmax HD audio, winXP)
Problem z zvokom (soundmax HD audio, winXP)
Zero One ::
Problem je sledeč: Imam integrirano soudmax HD zvočno kartico. Driverje imam naložene in zadevo čisto lepo zazna. Če odprem soundmax setup wizarda mi pokaže tudi, da so zvočniki (CreativeLabs Inspire P380) vklopljeni pravilno in prižgani. Vendar zvoka ni. Vse nastavitve glasnosti imam nastavljene, kaj bi še lahko bilo narobe?
Zero One ::
Update: Če zvočnike priklopim na sprednji vhod (za slušalke), delajo. Se komu slučajno sanja, kaj bi tole lahko bilo?
faceonline ::
Poglej kak maš izhod nastavljen. Ali 5+1 ali stereo odvisno kakne zvočnike maš oz kakšen setup bi rad mel. ne morš met 5+1 če maš izhod nastavljen na stereo. Vrejetn je tako nastavljeno če že slušalke delajo
farko ::
Poglej če maš mogoče trojanca v driverjih je tudi ena od varijant,da ti ne dela.Tak problem sem imel jaz.
farko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priklop glasbenega stolpa na TVOddelek: Zvok in slika | 7745 (3352) | matjazekk |
» | Cuden problem z zvokomOddelek: Zvok in slika | 696 (504) | Han |
» | Kupil Slušalke - Razočaran ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3005 (2259) | shadeX |
» | Windows 7 in zvokOddelek: Programska oprema | 804 (706) | Stoyc |
» | Uporaba zvočnikov Hi-Fi komponente na računalniku?Oddelek: Zvok in slika | 5147 (5006) | ;-) |