Forum » Hlajenje in modifikacije » gf2mx -> mxr
gf2mx -> mxr
Jst ::
Imam Hercules 3D Prophet 2 MX 64 mb in bi ga rad spremenil v mxr (quadro). Zanima me, če je že kdo modificiral kakšen hercules gf v quadrota in kako se to naredi. Jaz se iz nekih načrtov, ki sem jih našel na netu ne znajdem nič. (shit happens) A mi lahko kdo pomaga?
Kaj treba narediti? Gor nalotat upore, ali samo prevezat tiste pine?
Kaj treba narediti? Gor nalotat upore, ali samo prevezat tiste pine?
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
msmiha ::
Če se ne motim je treba upore prelotat. Zanima me pa nekaj. Kaj potem ko je MXR ali še podpira mehčanje robov? Nekje sem namreč prebral, da ne.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Matek ::
Hux2, mnogo hitrejše delovanje v grafičnih programih je zagotovljeno, nekateri pa pravijo, da se tudi igre pohitrijo za kakih 10-20%.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
DJroky ::
Hux ::
zanimivo ampak jaz sovrazim lotanje sploh pa na takih vezjih. Dobro da nisi dobenga mojga vezja od elektronike vido lol. Redko kdaj kaj deluje. Noja nic za mene to.
Jst ::
Igre ti delajo ~ 1% počasneje. Jaz bi to rabil za delo z 3D studiom...
Jst sm nekje prebral, da je večja pridobitev z modifikacjio, kot z softquadro programom.
Jst sm nekje prebral, da je večja pridobitev z modifikacjio, kot z softquadro programom.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
zizi ::
Prav mas Jst...jst sem prelotal mojega Mx-a in mi je bolj delal kot pa z soft-quadro programom...ampak kaj mi to pomaga ce sem 2 dni po modu uporabo dinar-ov (VELIK) za Geforce4 4600
War is Peace
Freedom is Slavery
Ignorance is Bliss
Freedom is Slavery
Ignorance is Bliss
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Flashanje Geforce 2 MXOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1859 (1380) | PrimozR |
» | Hardware mod fx5950 ultraOddelek: Navijanje | 2638 (2189) | lopov |
» | Turn your GeForce256/ 2 GTS/ 2 MX into a Quadro/ 2 Pro/ 2 MXROddelek: Zvok in slika | 1294 (947) | Pisk |
» | Geforce vs. QuadroOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1670 (1410) | element |
» | GeForce2 MX -> Quadro2 MXROddelek: Zvok in slika | 1780 (1528) | NiggerBob |