» »

21.12.2012 konec sveta?

21.12.2012 konec sveta?

Temo vidijo: vsi
««
7 / 15
»»

AmokRun ::

Konec obdobja bo in začetek novega.

Ja, končalo so bo obdobje nakladačev tipa "21.12.2012 bo konec sveta!!11". Začelo pa se bo obdobje nakladačev tipa "X > 21.12.2012 bo konec sveta!!11".

PS: Ali je že kaj znano kdaj bo naslednji (večji) konec sveta?

einstein :P ::

a ni nekje v zakonu zapisano, da je prepovedano izkoriščat tujo nevednost v lastno korist?

s tem mislim te bedarije, ki jih trosijo in ljudje pol nabavljajo zaloge hrane in to...
STAY OUT OF MY TERRITORY!

Robi :P ::

maji so niso rekl da bo konc sveta kot si mi predstavljamo pok pa nema više zemlje i ludi... oni nimajo koledarja naprej od 21.12.2012 se pravi njihov koledar se pri 21.12.2012 ustav in naj bi se začel novo obdobje... ne pa tko ko mi mislimo kao pok pa finiš... novo obdobje je lahko slabš ali bolš... žal sem eden tistih ki ne verjame v novo obdobje ( bolšo ) saj je slovenija u kurcu in prav tako mi... Sveta ne bo konc ampak si ga bomo sami sfuka* ko si ga bomo!

Ramon dekers ::

Sveta ne bo konc ampak si ga bomo sami sfuka* ko si ga bomo!

Ni rečen. Lahko pride Apophis pa nas uniči kot je dinozavre in povzročil škodo v Tonguški.

Lahko pride nova ledena doba. Marsikaj se lahko zgodi.

Robi :P ::

Ramon dekers je izjavil:

Ni rečen. Lahko pride Apophis pa nas uniči kot je dinozavre in povzročil škodo v Tonguški.

ma kurc sami ga brutanlo uničujemo zadnjih 30 let!

jest10 ::

Robi :P je izjavil:

maji so niso rekl da bo konc sveta kot si mi predstavljamo pok pa nema više zemlje i ludi... oni nimajo koledarja naprej od 21.12.2012

Maji niso rekli nič.
Imajo koledarje tudi po magičnem 21.12.2012

dr.Akula ::

Poslušajte današnjo Frekvenco X, imajo vsaj kompetentnega gosta in v uvodu lepo razložen sistem majevskega koledarja.
ni podatka

Relanium ::

einstein :P je izjavil:

a ni nekje v zakonu zapisano, da je prepovedano izkoriščat tujo nevednost v lastno korist?

Potemtakem lahko oglobimo 3/4 marketingarjev :D

@relanium

vem, ja :))

še nekaj na to temo: http://www.jazsemgong.com/jazsemgong/wo...

Apofis ::

Ramon dekers je izjavil:

ah, brez skrbi...bom vzel s sabo samo člane STja...torej tudi sebe...

še natanko en teden, a ni bilo rečeno, da se bodo začeli neki znaki kazat že prej?

RejZoR ::

Ne vem na podlagi česa naj bi se svet kar naenkrat brez razloga končal. Za apokalipso takega kalibra se mora zgodit nekaj res drastičnega, ne vem, da se ustavi jedro Zemlje, da jo zadane meteor, da razfuka sonce oz pride do nekega solarnega izbruha. Apophis je trenutno edini dokumentiran objekt za katerega vemo, da obstaja in ima zaradi relativne bližine preleta Zemlje dokaj visoko možnost da jo zadane in s tem resno ogrozi življenje na našem planetu, če se mu bo tirnica kaj spreminjala na trenutno znani poti (ki bi, če ne bo sprememb šla mimo Zemlje). Vse drugo je za moje pojme larifari in samo antention whoring.

Itaq pa, če na konzervi tunine piše da je dobra do leta 2025, potem nikakor ne more bit konec sveta že letos...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Apophis naj bi se zemlje izognil, problem je v gravitaciji ki bi ga privlačila če bi šel preblizu.

jype ::

In? Gravitacija bi najverjetneje povzročila, da bi orbito spremenil - to pa v večini primerov pomeni trk s Soncem ali masivnim planetom (Jupiter, Saturn, Uran, Neptun). Trk z Zemljo je dovolj malo verjeten, da še ne razmišljamo o ukrepih.

99942 se bliža zemlji?

Mipe ::

Ma, niti najmanj ni blizu. Ne vem, zakaj folk zganja paniko okrog asteroidov, ki so najmanj štirikrat dlje kot Luna.

@mipe

jaz nič ne zganjam panike, samo vprašam, ker vidim, da se nekaj tile zgoraj pogovarjajo o tem :D

jype je izjavil:

In? Gravitacija bi najverjetneje povzročila, da bi orbito spremenil - to pa v večini primerov pomeni trk s Soncem ali masivnim planetom (Jupiter, Saturn, Uran, Neptun). Trk z Zemljo je dovolj malo verjeten, da še ne razmišljamo o ukrepih.

V bistvu so razmišljali o ukrepih. Ravno o tem da bi dali neko gravitacijsko sondo pred našim planetom, ki bi ravno toliko spremenila smer da ne bi prišlo do trka. Sicer je res da so drugi planeti masivnejši a ne gre tako blizu kot pri zemlji. Apophis naj bi prišel do mezosfere če ne celo do stratosfere.

Smurf ::

Apophis bo letel nekje na razdalji 30.000 km od zemlje (kar je vec kot 10x blizje od Lune), je pa verjetnost, da bo zadela Zemljo zanemarljiva.

fosil ::

Če kdo močno verjame, sem pripravljen ugodno kupit njegovo hišo/stanovanje :D
Na oni svet je ne moreš vzet, z denarjem pa lahko še maksimalno izkoristiš ta teden.
Tako je!

Mehmed ::

Ne da se mi cele teme brat, ob kateri uri po nasem casu bo konc sveta?

@mehmed

baje ni glih določeno/se ne ve :D

lp

ps: bož že videl, ko se nekaj neobičajnega začne dogajat :))

Zgodovina sprememb…

Mehmed je izjavil:

Ne da se mi cele teme brat, ob kateri uri po nasem casu bo konc sveta?

1+ vzhodno evropski čas

@ramond dekers

in kako ti to pove kdaj bo konec? časovni pas ti nič ne pomaga, če ne veš ob kateri uri se bo zgodilo.

einstein :P je izjavil:

@ramond dekers

in kako ti to pove kdaj bo konec? časovni pas ti nič ne pomaga, če ne veš ob kateri uri se bo zgodilo.

Eh, konec se bo začel v Tihem oceanu, ter tekom dneva potoval preko celega planeta.
Luksus ane? Boš lahko po TV gledal, kako izginjajo Kitajci, ter se v miru pripravil na svoj konec:))

Resno sprasujem, verjetno so v teh tisocih letih dorekli ta detajl ali ne?

Mehmed je izjavil:

Resno sprasujem, verjetno so v teh tisocih letih dorekli ta detajl ali ne?

Ja ta podatek še ni čisto znan. Strokovnjaki se kregajo. Jaz ti priporočam da se ne obremenjuješ in upam da sprejmeš dejstvo da ta problem ni rešeljiv. In če sprejmeš povedano dejstvo bo zate enako kot da je probelem rešen.

Drugače pa naj bi bile variacije ob 15.30 takoj ko neha delati javna uprava, drugi pa ob 5.30 ko začne z delom zasebni sektor.

Zgodovina sprememb…

Jah ce se zgodi prekmalu, bo na eni strani sveta se prejsni dan, ce se prepozno pa naslednji. Konec sveta ni izgovor da je tako slampasto vse.

Kdaj je propozno oziroma kdaj prekmalu? Kdo to določa? Ne vemo še kdaj točno bo vse skupaj padlo. Tudi za božička ne veš kdaj vtakne rit skozi dimnik pa vseeno dobiš darila ane?

ttommy ::

In kdaj bi naj Apophis bil viden?
Gamer

Mipe ::

Račun.
Brez.
Krčmarja.

Samo bluzite brez veze.

PacificBlue ::

I survived Y2K, 06.06.06, Swine Flu and Rapture. Dec. 21, 2012? Bring it on!

ttommy je izjavil:

In kdaj bi naj Apophis bil viden?

Ko pride skozi senčev svetlobni pas.

globalna80 ::

Še enkrat, Maji niso napovedali konec sveta. Pa tudi ne gre se toliko za materialne spremembe. Bolj se gre tu za spremembe ljudi na nek višji nivo zavedanja.

To se pri nas že zdaj opazi, da je vedno več ljudi spregledalo, da nas lopovi delijo na leve in desne in medtem ko se kregata dva (levi in desni volilec) tretji dobiček ima (lopovi).
Great spirits have always found violent opposition from mediocre minds.
Albert Einstein

globalna80 je izjavil:

Še enkrat, Maji niso napovedali konec sveta. Pa tudi ne gre se toliko za materialne spremembe. Bolj se gre tu za spremembe ljudi na nek višji nivo zavedanja.

To se pri nas že zdaj opazi, da je vedno več ljudi spregledalo, da nas lopovi delijo na leve in desne in medtem ko se kregata dva (levi in desni volilec) tretji dobiček ima (lopovi).

Uf ste pa beliverji že zelo spustili standarde. Od višjih dimenzij, ultra zavedanja itd ste prešli na politične zdrahe:))

A ni bilo rečeno da se bo višek duhovnosti pojavil na svetovni ravni? Mogoče smo samo slovneci sedaj rasvetljeni ko protestiramo. No ja proti Zoranu še vedno ni protestov, tako da ne vem od kje tebi rasvetljenstvo. Je pač več levih na cesti kot desnih.

to okoli vstopa v 5 dimenzijo je nateg, namenoma plasirana dezinformacija, da zmede čim večje število ljudi.

@ramondekers

Ja, pojavlja se postopoma na svetovni ravni. Jaz samo pravim, da lahko to opaziš na ljudeh v svoji bližini. Jasno, da se ljudje po celem svetu prebujajo in dvigajo nivo zavedanja, eni več eni manj ampak na splošno gledano bo 21. 12. bum preskok na višji nivo kot še nikoli do zdaj.
Albert Einstein

Zgodovina sprememb…

@globalna80

"to okoli vstopa v 5 dimenzijo je nateg, namenoma plasirana dezinformacija, da zmede čim večje število ljudi."

ja an ne da res? saj tudi 21.12. je nateg, ne mi rečt, da verjameš, da se bo kaj zgodilo...

Dejmo zapret temo, dost je blo.

Vikking ::

Glede na to da imate "persone" tukaj svoj peskovnik, je bolje da ostane odprto. Takoj je vsaj mir v "normalnih" temah.

Vikking pusti naše potičke in pojdi v druge teme ki so odprte bolj "rasvetljenim."

Dovolj.

globalna80 je izjavil:

to okoli vstopa v 5 dimenzijo je nateg, namenoma plasirana dezinformacija, da zmede čim večje število ljudi.

Pol je tebe fejst zmedlo, ker si toliko bluzil o tem>:D

@jest

Nikoli nisem napisal, da vstopamo v 5. dimenzijo! Govoril sem o drugih stvareh.
Albert Einstein

globalna80 je izjavil:

@jest

Nikoli nisem napisal, da vstopamo v 5. dimenzijo! Govoril sem o drugih stvareh.

Seveda si bluzil o prehodu v višjo dimenzijo. Daj si lepo poglej svoja 1+ leto stara sporočila

Janac ::

7 days till the end

Personanonim ::

"The internet - like a training camp for never amounting to anything."

oglaf.com

Oberyn ::

Vidim, da tale konec sveta pade na petek. Zdaj, to je velika sreča. Ima človek potem vikend pred sabo, da se malo zbere pa oddahne.

Predstavljajte si, da bi zadeva padla na ponedeljek. Mislim, ponedeljek in še konec sveta, to je pa več, kot lahko človek mojih let prenese.

No tule pa, kaj si o tem mislijo Dalmatinci.

Kamran ::

Jutro,

Fino bi bilo, da bi kdo objavil oz. pretočil na splet za nekaj TB raznih skritih patentov o različnih tehnologijah, pa da bi se ionosferski grelci trajno pokvarili,...

Miran Vučko fino govori o tem "prehodu". :| :))

al3n ::

razočaran bom, če se nebo nič zgodilo!
««
7 / 15
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Konec sveta 2012 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
21137064 (32161) bluefish

Leto 2012 .. velika katastrofa? (strani: 1 2 )

6911960 (5785) bluefish

Konec Sveta 2012 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

30238525 (27093) Zheegec

27.8.2012 - Potrjen konec sveta

304151 (2991) Gandalfar
»

Trkalnik v CERN-u ponovno obratuje

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
3814726 (12591) Thomas

Več podobnih tem