Forum » Loža » 21.12.2012 konec sveta?
21.12.2012 konec sveta?
Temo vidijo: vsi
The Player ::
Na ta dan bo konc sveta, ker bo na množičnih protestih padla slovenska vlada
(hec, da mi nav kdo glave odšraufal )
JesusChrist ::
Konec sveta? Jaz sem že prodal delnice Slo-Techa in s tem kupil Orbit, da bom mel svež zadah ob apokalipsi, če slučajno kero punco dobim
remember, the clock is ticking. run like no tomorrow.
Relanium ::
Jaz sem si pa pripravil katapult.
Ko bo nastopil konec sveta zapustim tla in bom gledal iz zemljine orbite dol kaj se dogaja
Ko bo nastopil konec sveta zapustim tla in bom gledal iz zemljine orbite dol kaj se dogaja
oemdzi ::
Lahko bi naredili anketo:
"kje boste pričakali konec sveta ? "
a) v Beogradu
b) v družbi najbližnjih
c) s sosedovo ženo
d) v zamrzovalni skrinji računajoč na bodočo napredno tehnologijo
e) ne praznujem...
"kje boste pričakali konec sveta ? "
a) v Beogradu
b) v družbi najbližnjih
c) s sosedovo ženo
d) v zamrzovalni skrinji računajoč na bodočo napredno tehnologijo
e) ne praznujem...
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*
oemdzi ::
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
jype ::
Ne boš verjel, zdi se mi, da imaš prav!
(Bom uploadal video!)
(Bom uploadal video!)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
imagodei ::
Dobro... Ne da bi bila ta tema kdaj na posebej visokem nivoju, ampak: nehajte IRCat. Za nepovezano nakladanje imamo Nakladalnico.
- Hoc est qui sumus -
JesusChrist ::
Jaz sem pa mislil, da je "Loža" za take zadeve. Saj se držimo topika, kajne?
remember, the clock is ticking. run like no tomorrow.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JesusChrist ()
globalna80 ::
Konec obdobja bo ne pa konec sveta. To smo že debatirali v zaklenjeni temi.
Prihajajoče energije se že čutijo na ljudeh. Spremembe bodo počasi prihajale.
21. 12. je šele začetek.
Na dan zimskega solsticija 21.12.2012 se bodo planeti postavili v položaj, ki bo podpiral rušenje in preseganje zastarelih okostenelih vzorcev in spodbujal zavest ljudi v iskanju višjega smisla življenja.
Prihajajoče energije se že čutijo na ljudeh. Spremembe bodo počasi prihajale.
21. 12. je šele začetek.
Na dan zimskega solsticija 21.12.2012 se bodo planeti postavili v položaj, ki bo podpiral rušenje in preseganje zastarelih okostenelih vzorcev in spodbujal zavest ljudi v iskanju višjega smisla življenja.
Great spirits have always found violent opposition from mediocre minds.
Albert Einstein
Albert Einstein
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: globalna80 ()
globalna80> Prihajajoče energije se že čutijo na ljudeh.
Kok bi bil pripravljen plačati za http://startupista.com/corporate-bullsh... s tvojega področja, da se ti ne bi bilo treba stalno izmišljevati novih reči?
globalna80> se bodo planeti postavili v položaj, ki bo podpiral rušenje in preseganje zastarelih okostenelih vzorcev
BTW, planeti bojo kr tko mal na random razmetani po osončju, ničesar posebnega ne bo v njihovih položajih.
Verjetno si mislil kaj bolj galaktičnega.
Kok bi bil pripravljen plačati za http://startupista.com/corporate-bullsh... s tvojega področja, da se ti ne bi bilo treba stalno izmišljevati novih reči?
globalna80> se bodo planeti postavili v položaj, ki bo podpiral rušenje in preseganje zastarelih okostenelih vzorcev
BTW, planeti bojo kr tko mal na random razmetani po osončju, ničesar posebnega ne bo v njihovih položajih.
Verjetno si mislil kaj bolj galaktičnega.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
garamond ::
Prav smilijo se mi vsi ki so nasedli temu in se mrzlično pripravljajo in zidajo zaklonišča in nevem kaj vse. Na TVju sem vidu oddajo kako se folk pripravlja. Ne morem se spovnit al je bil Discovery al History. Prav oddaja v ameriki kako se folk pripravlja na to in kako kupujejo zaloge hrane in pripravljajo zaklonišča z vsem možnim. Only in US.
Kar je resnično neumno.
Namreč, mislim da nekateri trgovci stavijo na konec sveta in v resnici prodajajo izdelke, ki bodo uporabni le do 21. 12., čeprav imajo na embalaži daljši datum. Ko bo konec sveta, se bodo ti ljudje zastrupili s hrano, misleč, da je uporabna še desetletja (pa še nobenega ne bo, da bi ga tožili zaradi tega).
Vsekakor je bulšit to, da bo 21.12. konec sveta. Ne bo ga!
Mediji že vrsto let zastrašujejo ljudi in po mojem mnenju je dosti tega namensko, ker s strahom lahko elite še obvladujejo masovne množice.
Ne mislim vas prepričevat v neko novo obdobje, ker tudi če ne veste nič o tem, bodo spremembe v prehodnem obdobju vidne. Ljudje se prebujajo, zavest ljudi se zvišuje in se ne pustijo več imeti za norce.
Mediji že vrsto let zastrašujejo ljudi in po mojem mnenju je dosti tega namensko, ker s strahom lahko elite še obvladujejo masovne množice.
Ne mislim vas prepričevat v neko novo obdobje, ker tudi če ne veste nič o tem, bodo spremembe v prehodnem obdobju vidne. Ljudje se prebujajo, zavest ljudi se zvišuje in se ne pustijo več imeti za norce.
Albert Einstein
Albert Einstein
globalna80 je izjavil:
Točno tako.
Konec obdobja oziroma začetek novega obdobja. Prenehanje obstoja človeštva je z galaktičnega vidika le piš vetra, premaknitev zrcna peska na obali ali kruta smrt ene mravlje v koloniji miljon mravlj. OK, če bi bil konec celotne galaksije bi mogoče še razumel poimenovanje, ampak gre samo za spremembo obdobij.
BigWhale ::
jest10 ::
globalna80 je izjavil:
Točno tako.
Konec obdobja oziroma začetek novega obdobja. Prenehanje obstoja človeštva je z galaktičnega vidika le piš vetra, premaknitev zrcna peska na obali ali kruta smrt ene mravlje v koloniji miljon mravlj. OK, če bi bil konec celotne galaksije bi mogoče še razumel poimenovanje, ampak gre samo za spremembo obdobij.
Ja, konec obdobja 20.12., tisti dan bo obdobje 21.12., nasldnji dan pa obdobje 22.12.
Ja, čas pa teče neusmiljeno dalje. Nihče mu ne uide. No, razen če tudi čas preneha obstajati, ampak to se naj ne bi zgodilo. Ni konec galaksije (torej prostora in časa) ampak samo vmesen premik. Tako kot milimetrska črtica na enem metru.
Ramon dekers ::
Eno vprašanje. Dolgo časa nazaj 7 let se mi zdi, sem gledal dokumentarno odajo o Majih. Spomnim se, da je bil notri pravilno naveden dan njihove začetka konca, torej Kortez naj bi prišel in jih pokončal. Polega datumov naj bi bili poleg tudi poktogrami, torej vitezi z križem. Kdo ve ime dokumentarca?
Je pa res, da je bilo na koncu rečene do ba konece 21.12.2012.
Time don't pass, bu we do.
Je pa res, da je bilo na koncu rečene do ba konece 21.12.2012.
Ja, čas pa teče neusmiljeno dalje. Nihče mu ne uide. No, razen če tudi čas preneha obstajati, ampak to se naj ne bi zgodilo. Ni konec galaksije (torej prostora in časa) ampak samo vmesen premik. Tako kot milimetrska črtica na enem metru.
Time don't pass, bu we do.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ramon dekers ()
Martin Krpan ::
Obstajajo dve teoriji okrog 21.12.2012 :
1. takrat bo konec sveta
2. lopovi bodo takrat nehali krasti
hmm , če mene vprašate vseeno bolj verjamem v 1.
1. takrat bo konec sveta
2. lopovi bodo takrat nehali krasti
hmm , če mene vprašate vseeno bolj verjamem v 1.
Mipe ::
Doslej še ni bilo konca sveta, lopovi pa so se že ničkolikokrat poboljšali. Bolj verjetna druga.
Vse te polemike o koncu sveta izhajajo iz napačne interpretacije majanskega koledarja.
21.12.2012 je zadnji dan 13. b'ak'tun-a (13.0.0.0.0) in NI zadnji dan v majevskem koledarju. Naslednji dan se namreč začne 14. b'ak'tun (13.0.0.0.1) kot se je za nas 1.1.2000 začelo novo tisočletje.
Tudi današnji potomci Majev trdijo, da njihovi predniki nikoli niso napovedovali konca sveta.
Ja, Maji in drugi so napovedali konec. Konec obdobja.
21.12.2012 je zadnji dan 13. b'ak'tun-a (13.0.0.0.0) in NI zadnji dan v majevskem koledarju. Naslednji dan se namreč začne 14. b'ak'tun (13.0.0.0.1) kot se je za nas 1.1.2000 začelo novo tisočletje.
Tudi današnji potomci Majev trdijo, da njihovi predniki nikoli niso napovedovali konca sveta.
Albert Einstein
Albert Einstein
Unknown_001 ::
Sej maš še 4 ure časa.
Pa povej, komu bo ratalo v štirih urah svet uničit. Mimgrede, mi čist dol visi, ker, jst bom takrat spal (bognedaj da me kdo moti).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
francek1 ::
The Player je izjavil:
Na ta dan bo konc sveta, ker bo na množičnih protestih padla slovenska vlada
Konec sveta bo za pokvarjene politike...
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
globalna80 je izjavil:
Vse te polemike o koncu sveta izhajajo iz napačne interpretacije majanskega koledarja.
Sicer so Maji sami sebi napovedali konec s prihodom špancev.
jest10 ::
Ramon dekers je izjavil:
globalna80 je izjavil:
Sicer so Maji sami sebi napovedali konec s prihodom špancev.
V bistvu niso. Je pa lepo verjeti izmišljotinam v "dokumentarcih"
amigo_no1 ::
krispe ::
V bistvu nekaj le je držalo za današnji dan; zjutraj ni bilo interneta
MSI Z97 MPower/i7 4790K + H110/GTX 970/8GB 1866Mhz/SSD 830/760T/LG 34"
Berserker ::
Jaz ne vem zakaj se folk tako obremenjuje z enim koledarjem nekih barbarov na drugi strani sveta. Ker to z nami v eu nima nobene veze.
Relanium ::
Res je.
sam zadnje čase krožijo po mailu prav debilni sestavki kako bo zemlja prečkala neko galaktično ničelno točko in take bedarije.
Prava komedija za brat :)
Štos se neha ko srečaš nekoga, ki v to slepo verjame in te prepričuje.
sam zadnje čase krožijo po mailu prav debilni sestavki kako bo zemlja prečkala neko galaktično ničelno točko in take bedarije.
Prava komedija za brat :)
Štos se neha ko srečaš nekoga, ki v to slepo verjame in te prepričuje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Relanium ()
mailer ::
Štos se neha ko srečaš nekoga, ki v to slepo verjame in te prepričuje.Mislim, da se prava komedija takrat šele začne. Se splača počakat do 22. decembra z nakupom komponent, bodo pol cenejše ker bodo prodajalci veseli, da bodo lahko še naprej kasiral.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mailer ()
ahac ::
Se splača počakat do 22. decembra z nakupom komponent, bodo pol cenejše ker bodo prodajalci veseli, da bodo lahko še naprej kasiral.
Dražje bodo, ker bodo moral spet zaslužit ves denar, ki so ga pred koncem sveta zapravil (zakaj bi šparal, če ne boš več rabil?)
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Pa lej ga no, nisi pred časom nekaj govoril o koncu sveta?
Ja, govoril sem, da ga ne bo. Že dolgo časa govorim. Konec obdobja bo in začetek novega.
Albert Einstein
Albert Einstein
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: globalna80 ()
einstein :P ::
nekaj sem gledal na yt, da baje maji sploh niso nič napovedovali konca sveta in podobnega ampak gre le za konec njihovega koledarja, ki je baje najbolj kompleksen koledar do sedaj, po 21.12. naj bi se ta koledar začel znova ali nekaj takega.
ne vem, zakaj bi bilo kakšno novo obdobje ali kaj takega, preprosto bomo preživeli tisti dan, kot vsakega prej, nič se ne bo zgodilo, nič ne bo drugače, nobenih novih obdobij ne bo.
ne vem, zakaj bi bilo kakšno novo obdobje ali kaj takega, preprosto bomo preživeli tisti dan, kot vsakega prej, nič se ne bo zgodilo, nič ne bo drugače, nobenih novih obdobij ne bo.
STAY OUT OF MY TERRITORY!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: einstein :P ()
Baje da andromida prihaja k naši galaksiji in bo treščila v njo. Mislim da bo konec sveta, sam bom prespal tisti dan tako da upam da bo čim hitreje mimo.
kr1ženska ::
En člank na to temo ki je mene dodobra nasmejal prijateljico pa pošteno prestrašil
Smo pa doma ugotovili da je v kevdru še neki dobrga za spit. Bo blo treba pred koncem sveta, da se ne bo škoda delala
Smo pa doma ugotovili da je v kevdru še neki dobrga za spit. Bo blo treba pred koncem sveta, da se ne bo škoda delala
Ramon dekers> Baje da andromida prihaja k naši galaksiji in bo treščila v njo. Mislim da bo konec sveta, sam bom prespal tisti dan tako da upam da bo čim hitreje mimo.
Mhm. Čez približno 4 miljarde let se bomo zaleteli. Ker so galaksije predvsem velik prazen prostor, ni pričakovati dramatičnih dogodkov.
Mhm. Čez približno 4 miljarde let se bomo zaleteli. Ker so galaksije predvsem velik prazen prostor, ni pričakovati dramatičnih dogodkov.
No ja lahko se zgodi marsikaj če ze zmiksa z mlečno cesto. Sicer imamo pa tu še Apophisa.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Konec sveta 2012 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 37064 (32161) | bluefish |
⊘ | Leto 2012 .. velika katastrofa? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11960 (5785) | bluefish |
⊘ | Konec Sveta 2012 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 38525 (27093) | Zheegec |
⊘ | 27.8.2012 - Potrjen konec svetaOddelek: Loža | 4151 (2991) | Gandalfar |
» | Trkalnik v CERN-u ponovno obratujeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 14723 (12588) | Thomas |