» »

Trukz

Trukz

Šofer ::

No, tole je spletna igra, kjer poteka transport.

Začneš z slabšim tovornjakom, služiš denar in si kupuješ vedno nove stvari itd. Za začetek se splača kupit CB Radio in navigacijo.

To je pač samo klikanje, ampak drugač pa kr zanimiva igra. Recimo, vi začnete v Barceloni, in pogledate, katera fura je kr plačana. In jo peljete z klikanjem next leg, ob tem morate včasih popravit tovornjak in natankat. Zmatranost šoferja se kaže v Fatigue točkah, če greste preko 10 fatigue, lahko dobite kazen (jz grem največkrat do 12).

No, tu uporabniki, ki imajo 7.000 $ dnarja (sej jih ni težko dobit) in nič kreditov, lahko postavijo svojo firmo. Jaz sem ustvaril firmo Tovornjak.net Transport, in nujno rabim člane, ker smo samo 4je, in drugi trije so vsi šoferji na špediciji tut v pravem življenju, in tako jih med tednom itaq ni doma in ne morjo igrat. In tako ostanem le še jaz.

Vsaka firma ma na začetku probleme z člani.

No, ta firma ti tut lahko pomaga z kaznimi, tankanjem in popravili. Jaz imam recimo pomoč pri popravilih 13 %, in za tankanje 8 % ter za kazni 13 %, kar je kr solidno za tako novo firmo (če greste gledat, majo vsi taki z novimi firmami okol 5-8 % vsega. Poberem vam pa ob koncu fure okoli 40-60 $ stran, kot en davek. Sm pa pogledo, kere fure se splača vozit, in jih napisal v Bulletin (to boste vidli če greste pod My Company, če se mi pridružite), je zaslužek za daljšo furo okol 1500 $ in za krajšo okoli 470 $.

Lahko tudi zrihtam pogodbo, ampak samo, ko bom imel čez 50 članov.


Tako da vabljeni k igranju in druženju prek interneta !


LINK: www.trukz.com



P.S.: Ko se boste registrirali, poiščite pod User Search uporabnika Sofer. To sem jaz. Pod mojim profilom boste videli firmo Tovornjak.net Transport, in kliknite nanjo. Pol boste pa vidli tam zgoraj zraun imena firme tud knof ''Request to Join this Company''. In pol bo to meni poslalo PM in jaz vas bom sprejel v firmo.


Hvala !
  • spremenil: Šofer ()

DOOM_er ::

a lahko daš link do tvoje družbe?
Robots will steal your job. But that's OK

Klemzz ::

Sm se učlanu :) samo tebe ne najdem.

dejanslo ::

navigacija je useless, sploh na začetku, ko je dosti drugih stvari pomembnejših, npr stvari za manjšo porabo goriva, nove gume, alu felne, razni turboti..

edit: pri nakupu tovornjaka glejte, da ima čim manj prevoženih kilometrov, ker s temi se veča tudi pogostost okvar..
There`s More Than One Way To Do It

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dejanslo ()

PINki ::

Jst te tud nism najdu pa sm se prdružu enim drugim :8)

NoB0dy ::

tovornjak.net ne obstaja vec. vpraste soferja kaj je delal xD. obstaja pa se eno slovensko podjetje, ki ima cez 90 aktivnih uporabnikov za katere lepo skrbimo s pogodbami. se link do nasega podjejta. moj nick je isti na trukzu.

http://www.trukz.com/company_display.as...

Klemzz ::

Bom dau request, nick radium :)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kamionisti (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
10815354 (6199) lepmakaron
»

Kako pripeljati mašino, ki je težka cca 2 toni

Oddelek: Loža
405757 (4050) šernk
»

Maglev-tehnologija superlativov (strani: 1 2 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
917479 (6110) davids5a
»

je kdo tle kej odvetnika?

Oddelek: Loža
141267 (926) tx-z

Več podobnih tem