Forum » Izdelava spletišč » Video na spletni strani - optimalna rešitev
Video na spletni strani - optimalna rešitev
whatson ::
Naslov pove vse.
Na netu hočem predvajat nek 30-60 sekundni posnetek ene zadeve.
Server imam svoj, tako da tukaj ni tehničnih/sofwarskih omejitev.
Rabim pa predloge kako zadevo izvesti, da bo kolko-tolko solidna kvaliteta.
Pride v poštev kak RM?
V bistvu nevem. Predlagajte rešitve, kajti na tem področju sem *še* zelen.
Na netu hočem predvajat nek 30-60 sekundni posnetek ene zadeve.
Server imam svoj, tako da tukaj ni tehničnih/sofwarskih omejitev.
Rabim pa predloge kako zadevo izvesti, da bo kolko-tolko solidna kvaliteta.
Pride v poštev kak RM?
V bistvu nevem. Predlagajte rešitve, kajti na tem področju sem *še* zelen.
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
TTine ::
Jaz bi osebno (po svojih izkusnjah) izbral Quicktime za format predvajanja. Sorenson3 video codec, ki ga quicktime imenitno izrablja daje zeloooo vsecne rezultate. Lahko si pogledas na www.apple.com/trailers
filmcke (trailerje za filme), ki so skorajda izkljucno narejeni z Sorenson3 codec-om.
LP
Tine.
filmcke (trailerje za filme), ki so skorajda izkljucno narejeni z Sorenson3 codec-om.
LP
Tine.
whatson ::
Ok bom pogledal Quicktime zadevo.
Za flash nevem.
Folk enlighten me.
Za flash nevem.
Folk enlighten me.
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
markz ::
nov Windows Media Encoder res dobro skrci video... ce te ne zaboli glava, ko recem MicroSoft seveda...
Roman ::
Pomoje je najboljs da mas streaming mms server oz da kodiras s windows media encoderjem. Link Cisto spodej mas link se na download. Zakodiras pa v WMV za video oz WMA za avdio. Pomoje se to se najbolj splaca. Lahko si preverte na www.sitv.tv Seveda je odvisno od povezave.
subz ::
Kaj pa raznorazne rešitve da folk ne more dobit oz. zloudat filma in ga lahko samo streama? Je kje kej na netu opisan? Se je ze kdo s tem ukvarjal?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Adobe Premiere Pro] - kompresiranjeOddelek: Zvok in slika | 2113 (1834) | Volk| |
» | Kaj je kodek? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12613 (10468) | Jst |
» | Film malo pred koncem zaštekaOddelek: Zvok in slika | 2020 (1943) | mmilos |
» | Vojna kodekovOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3083 (3083) | BigWhale |
» | stream serverOddelek: Zvok in slika | 792 (738) | CaqKa |