Forum » Pomoč in nasveti » Obnovitev izbrisanega word dokumeta s trdega diska!
Obnovitev izbrisanega word dokumeta s trdega diska!
moat ::
Pozdravljeni!
Imam problem. V službi, kjer imamo naložen operacijski sistem windows 2000 pro sem, seveda pomembne, wordov dokument shranil na USB ključ. Pri prenosu je prišlo do napake. Dokumenta iz USB ključa ni mogoče obniviti, ker se sploh ni prinesel (prazana lupina, je samo njegov naslov, tako da obnova podatkov na USB ključku ni dal rezultatov). Seveda sem, misleč, da se je stvar prenesla v redu, dokument brisal, tudi iz koša.
Torej, nekje na trdem disku še mora biti. Ker sem ga imel shranjejena na particiji c:\, se tam tudi nahaj. V času dosa in win98 si tak dokument dobil nazaj z ukazom undelete. kako je to urejeno v win 200 pro?
Kako bi najlažje dobil ta dokument nazaj. Seveda na računalniku nimam administrativnih pravic za nameščanje programov.
LP, moat!
Imam problem. V službi, kjer imamo naložen operacijski sistem windows 2000 pro sem, seveda pomembne, wordov dokument shranil na USB ključ. Pri prenosu je prišlo do napake. Dokumenta iz USB ključa ni mogoče obniviti, ker se sploh ni prinesel (prazana lupina, je samo njegov naslov, tako da obnova podatkov na USB ključku ni dal rezultatov). Seveda sem, misleč, da se je stvar prenesla v redu, dokument brisal, tudi iz koša.
Torej, nekje na trdem disku še mora biti. Ker sem ga imel shranjejena na particiji c:\, se tam tudi nahaj. V času dosa in win98 si tak dokument dobil nazaj z ukazom undelete. kako je to urejeno v win 200 pro?
Kako bi najlažje dobil ta dokument nazaj. Seveda na računalniku nimam administrativnih pravic za nameščanje programov.
LP, moat!
krucymucy ::
Poizkusi s tem. Zdi se mi da sem pred casom ravno s tem programom uspesno priklical nazaj neko xls datoteko.
NTFS Undelete
NTFS Undelete
moat ::
Exodus hvala za nasvet.
Sem zapekel iso datoteko na CD in preskusil program. Torej, takole. Ker nisem v službi sem program preiskušal doma na sistemu Windows xp pro. Program je koristen in uporaben, vendar ne najde vseh datotek, ki sem jih eksperimentalno pobrisal in odstranil s koša.
Ga bom preiskusil zvečer še v službi, upam na najbolje.
Hvala, moat.
Sem zapekel iso datoteko na CD in preskusil program. Torej, takole. Ker nisem v službi sem program preiskušal doma na sistemu Windows xp pro. Program je koristen in uporaben, vendar ne najde vseh datotek, ki sem jih eksperimentalno pobrisal in odstranil s koša.
Ga bom preiskusil zvečer še v službi, upam na najbolje.
Hvala, moat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Usb ključa ne prepoznaOddelek: Pomoč in nasveti | 12492 (10666) | BlaY0 |
» | Program za pridobitev izbrisanih datotekOddelek: Programska oprema | 6923 (6380) | T_F_7 |
» | Izginila mapa z delom - NUJNO!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3844 (3324) | energetik |
» | cerifikat za klik nlb (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8708 (7627) | solatko |
» | USB ključ error => disk is not formattedOddelek: Pomoč in nasveti | 4274 (3831) | muzičar |