Forum » Pomoč in nasveti » multifunkcijska naprava
multifunkcijska naprava
Rozy ::
Pozdravljeni
Zanimam se za nakup multifunkcijske naprave - se pravi tiskalnik, skener ter fotokopirec. Nimam blage veze o tem kaj kupiti. Canon, HP, Epson, Brother ... Tema je tu že bila a iz leta 2006 ...
Cena ... Hmm ... pa tu nekje do 130EUR +- par EUR ...
mogoče za info. koliko pa stane barvni laserski s takimi funkcijami, če je več kot 250EUR mi sploh ni potrebno dati odgovora.
Hvala
Rozi
Zanimam se za nakup multifunkcijske naprave - se pravi tiskalnik, skener ter fotokopirec. Nimam blage veze o tem kaj kupiti. Canon, HP, Epson, Brother ... Tema je tu že bila a iz leta 2006 ...
Cena ... Hmm ... pa tu nekje do 130EUR +- par EUR ...
mogoče za info. koliko pa stane barvni laserski s takimi funkcijami, če je več kot 250EUR mi sploh ni potrebno dati odgovora.
Hvala
Rozi
Scarface ::
Predlagam ti HP Photosmart C5280 All-in-One.
Imam doma in je super stvarca za ta denar.
Hiter, tih, ima čitalec kartic, možno direktno printanje s memory kartice, možno kopiranje brez uporabe računalnika... celo printanje na CD/DVD-je omogoča, kar je meni super. Printable DVDji stanejo skoraj isto kot navadni....je pa precej lepše če kaj natisneš nanj, kot pa če na roko napišeš....
Meni na ekrančku je v slovenščini....
Fotke so lepe...
Dobil sem ga za 100€ in za ta denar ga lahko ocenim kot odličnega!
Imam doma in je super stvarca za ta denar.
Hiter, tih, ima čitalec kartic, možno direktno printanje s memory kartice, možno kopiranje brez uporabe računalnika... celo printanje na CD/DVD-je omogoča, kar je meni super. Printable DVDji stanejo skoraj isto kot navadni....je pa precej lepše če kaj natisneš nanj, kot pa če na roko napišeš....
Meni na ekrančku je v slovenščini....
Fotke so lepe...
Dobil sem ga za 100€ in za ta denar ga lahko ocenim kot odličnega!
Been there, done that....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 162106 (128) | scipascapa |
» | Paypal - Withdraw fundsOddelek: Loža | 2690 (1831) | bluefish |
» | Kabelska televizija in CA modulOddelek: Pomoč in nasveti | 3961 (3310) | mat xxl |
» | Mastercard in PayPalOddelek: Pomoč in nasveti | 1706 (1602) | Tilen |
» | HP TouchpadOddelek: Pomoč in nasveti | 1386 (1122) | djordjevic |