Forum » Strojna oprema » Canon pixma mp 500 večnamenska naprava
Canon pixma mp 500 večnamenska naprava
Saintek ::
Punca si lasti to napravo že več kot leto dni. Že takoj na začetku ni hotela delat na usb 2.0 pač pa samo na 1.1. Mislili smo, da so krivi windowsi xp, ker so bili že dolgo gor in instalirani z sp1 in naknadno gor šele sp2. Pred kakšnim mesecem pa smo nabavili popolnoma nov računalnik instalirali gor svež xp z sp2 in naprava spet noče delat na usb 2.0 ampak samo tako, da se izklopi v biosu 2.0. Ko se ga vklopi, če je usb 2.0 javi Unrecognized device. Vse druge naprave, usb klučki usb miška, fotoaparat vsi lepo delujejo na usb 2.0. Pregooglal sem že vse možno, pa me zanima če bi kdo vedel v čem je problem. Napravo smo poiskusili priklopit tudi na nov prenosnik z xp-ji in tudi tam napiše windows unrecognized device.
Edit: Malo sem še zdaj raziskoval in mislim, da je problem v usb podaljšku, ki je med pc-jem in originalnim kablom od printerja, je taki ful tanki podaljšek pomoje 1.1 :). Bom videl ko prinesem drugi podaljšek.
Edit: Malo sem še zdaj raziskoval in mislim, da je problem v usb podaljšku, ki je med pc-jem in originalnim kablom od printerja, je taki ful tanki podaljšek pomoje 1.1 :). Bom videl ko prinesem drugi podaljšek.
- spremenil: Saintek ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Na računalniku ne dela USB ključ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1469 (1239) | M@73Y |
» | USB ne delaOddelek: Strojna oprema | 3990 (3041) | bastadu |
» | Matična plošča in usb 2.0?Oddelek: Strojna oprema | 2410 (1876) | itsmeanthony |
» | USB1.1 : USB2Oddelek: Strojna oprema | 1726 (1508) | `ripper` |
» | priklop naprav na USB in zamrzovanje pc-ja...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1516 (1284) | Duhec |