Forum » Pomoč in nasveti » tezave z asus
tezave z asus
Enzo77 ::
Ko kopiram/berem vecje dat.(cca 50MB in vec) z mojega pioneerja 106s, mi comp zmrzne.
Problem je seveda v tem, da se mi to dogaja le ce imam asusov isdn modem vgrajen in instaliran. Takoj, ko ga dam ven dela vse kot je treba.
A se komu kaj sanja kaj bi bil vzrok za to? A obstaja kaksen patch/karkoli, ki bi odpravilo to tezavo, ker ne mislim za vsako ko bom gledu kak film/kopiral stuff, ven jemati isdn.
hvala.
Problem je seveda v tem, da se mi to dogaja le ce imam asusov isdn modem vgrajen in instaliran. Takoj, ko ga dam ven dela vse kot je treba.
A se komu kaj sanja kaj bi bil vzrok za to? A obstaja kaksen patch/karkoli, ki bi odpravilo to tezavo, ker ne mislim za vsako ko bom gledu kak film/kopiral stuff, ven jemati isdn.
hvala.
With a license to gib :)
- spremenil: Enzo77 ()
Enzo77 ::
ne pomaga...pravtako pa tudi ne, ce prestavim kartico na ketero drugo pci vodilo.
With a license to gib :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | T-2 lansiral video na zahtevo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 11008 (7750) | Sixty9 |
» | telefonija preko internetaOddelek: Omrežja in internet | 3137 (2484) | wifi4all |
» | slikanjeOddelek: Mobilne tehnologije | 1024 (843) | Tarzan |
» | Longhornovi konceptni filmi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 5449 (5449) | BigWhale |
» | Andrej in drugi: Win2000 - cuden errorOddelek: Programska oprema | 1193 (1074) | BigHugo |