Forum » Elektrotehnika in elektronika » Prevod iz angleščine
Prevod iz angleščine
ernest111 ::
Pozdravljeni vsi skupaj.
Prevajam en tekst iz angleščine v slovenščino in sem naletel na eno besedo iz področja elektronike, za katero ne najdem prevoda.
To je: wafer
Prosim za pomoč.
Hvala in lep pozdrav.
Prevajam en tekst iz angleščine v slovenščino in sem naletel na eno besedo iz področja elektronike, za katero ne najdem prevoda.
To je: wafer
Prosim za pomoč.
Hvala in lep pozdrav.
Tr0n ::
wafer [wéifə]
1. noun oblat, mlinec; vafelj, skladanec; religion hostija; oblepek (za zalepljenje pisma); kolut rdečega papirja, ki se daje
na listine namesto pečata; ~ bread religion hostija; as thin as a ~ mršav, suh ko trska;
2. transitive verb zalepiti (pismo) z zalepkom; zapreti; pripeti; pritrditi
1. noun oblat, mlinec; vafelj, skladanec; religion hostija; oblepek (za zalepljenje pisma); kolut rdečega papirja, ki se daje
na listine namesto pečata; ~ bread religion hostija; as thin as a ~ mršav, suh ko trska;
2. transitive verb zalepiti (pismo) z zalepkom; zapreti; pripeti; pritrditi
ernest111 ::
Hvala Tr0n, sem tudi sam že pogledal v slovar, ampak se mi zdi, da noben od teh prevodov nima veze s tistim, kar piše v wikipediji. Tako da to ni to.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ernest111 ()
A. Smith ::
Silicijeva rezina.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | dvig hrane - uničenje kitajske industrijeOddelek: Problemi človeštva | 4057 (3578) | guest #44 |
» | Samsung začel proizvajati 20 nm-bliskovni pomnilnikOddelek: Novice / Pomnilnik | 4921 (4059) | Jst |
» | GlobalFoundries prevzel Chartered SemiconductorOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 4103 (3186) | FireSnake |
» | a ma kdo mogoce nacrt za WAFER?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2682 (2096) | ricolaTe |