Forum » Pomoč in nasveti » asus X53 series
asus X53 series
pink0 ::
Pred mesecem sem kupil računalnik v big bangu. Računalnik je res en shit če tko recm. Prvo sm bil res navdušen kaj vse ima vendar se je kasneje izkazalo da pol stvari ne deluje oz ne delujejo kot bi morale. Poleg prenosnika sem kupil tudi linksysov wireless router 350N. Ki podpira N tehnologijo tako kot naj bi jo tale asus. Na srečo sem se s prodajalcem dogovoril da router če mi ne bo "lovil" lahko vrnem, kar sem kasneje tudi storil. Asus mi routerja enostavni ni zaznal kot N router ampak G in tako range seveda ni bil dovolj velik. Ko sm prinesel router nazaj v trgovino je prodajalec dejal da nekaj ni prav nastavljeno a se je po 1uri mučenja na enakem asusu opravičil in vrnil gotovino. Čez čas sem ugotovil da ima težave tudi dvd enota saj je bilo nemogoče naložiti original program, katerega sem kasneje enostavno naložil na podobno zmogljivega acerja aspire 5920g, ki mi zaenkrat služi odlično, če odzamem da se na čase sam ugaša in prižiga. (zaradi on/off tipke ki je "šlampasto" narejena.
Če ima kdo enake ali podobne težave naj plis pove kako jih je odpravil ali pa če se komurkoli kaj posveti naj piše pod to temo. Skratka ne šparat in kupte rajši kaj bolšega kot je Acer ali še slabše Asus.
Če ima kdo enake ali podobne težave naj plis pove kako jih je odpravil ali pa če se komurkoli kaj posveti naj piše pod to temo. Skratka ne šparat in kupte rajši kaj bolšega kot je Acer ali še slabše Asus.
OmegaBlue ::
Linksys in asus uporabljata različen N draft. N še ni dokončni standard in do sedaj obstajata draft 1 in draft 2. Najlažje odpraviš z nadgradnjo tistega, ki ima nižjo verzijo. Glede DVD pa ne razumem kaj si hotel povedat.
p.s.
Asus ni ravno neka leva znamka, je pa support center dokaj v kurcu ja ;)
p.s.
Asus ni ravno neka leva znamka, je pa support center dokaj v kurcu ja ;)
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linksys WRT160NL izkušnjeOddelek: Strojna oprema | 8894 (3090) | fxman11 |
» | Kateri router naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10043 (6784) | janezek67 |
» | nakup WLAN routerjaOddelek: Kaj kupiti | 3010 (2119) | BCSman |
» | Kateri usmerjevalnik(router)?Oddelek: Kaj kupiti | 5599 (4396) | KandazaR |
» | Nakup Ruterja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 13089 (9687) | Pyr0Beast |