Forum » Operacijski sistemi » iz viste na xp
iz viste na xp
Mohic ::
Zdaj jaz hočem iz viste inštalirat xp-je. Pa me zanima kako oz. na kakšen način naj zbrišem Visto, ki je na particiji C (disk mam razdeljen na dve particiji C in D).
Hvala za odgovor
Hvala za odgovor
bluefish ::
vstaviš CD od XP ob zagonu računalnika, slediš navodilom in v oknu, kjer te vpraša, na kateri disk (particijo) želiš namestiti stvar, najprej formatiraš tisto z Visto in jo potem izbereš za namestitev.
PINki ::
Sem že pogooglal, pa še zmeraj neznam narest visto da bo bootable
A se to normalno kot XP inštalira, če je gor že XP. Al moram kaj prej štimat? Hvala za info. Lp
A se to normalno kot XP inštalira, če je gor že XP. Al moram kaj prej štimat? Hvala za info. Lp
Zdaj sem jaz na hitro sprobal malo programčel na XPju, pa mi skoz sam neki za BCD piska pa stiskam OK, kako naj nardiva bootable z tem programom, hvala..
Lp
Ravnam se po tem vodiču, kako instalirati Visto poleg XP.
Moj problem se začne že pri samem začetku, ko je treba bootati z GParted Live CD ISO. Program dobim, v BIOSU nastavi naj 1. boota z DVDja 2. HDD, vendar pride normalno v windows XP, nič ni bilo v stilu "press any key to boot"... Obupno porabil že 3 dvdje, pomoć zelo zaželjena.
Ravnam se po tem vodiču, kako instalirati Visto poleg XP.
Moj problem se začne že pri samem začetku, ko je treba bootati z GParted Live CD ISO. Program dobim, v BIOSU nastavi naj 1. boota z DVDja 2. HDD, vendar pride normalno v windows XP, nič ni bilo v stilu "press any key to boot"... Obupno porabil že 3 dvdje, pomoć zelo zaželjena.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Inštalacija OS na prazen trdi diskOddelek: Strojna oprema | 2589 (1818) | Malcolm_Y |
» | Windows 7 z namestitvenimi USB ključi? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 14439 (10812) | MrStein |
» | Mac OS na PC-juOddelek: Operacijski sistemi | 1703 (1588) | smacker |
» | HP laptop 6715b free dos: setup windows xp in driverjevOddelek: Operacijski sistemi | 7650 (6381) | Gwanaroth |
» | [Vista]Dual bootOddelek: Operacijski sistemi | 2457 (2267) | leftone |