» »

Cvikel najel Klavoro in Gričarja za svetovalca

Cvikel najel Klavoro in Gričarja za svetovalca

drejc ::

Hehehe, ko sem že mislil da bodo levi socialisti vsaj pred volitvam malo pazili, že zaradi Pahorja, pride ven novica o tem da Cvikl najame kriminalista iz štorije Holmec in Depala vas za NEODVISNA SVETOVALCA. :D Še boljša pa je izjava Cvikla da bo tožil vsepovprek. Res bi bilo za razmislt če nebi bilo bolje ovadit Cvikla za te "usluge" kolegom.

EDIT: sj ni čudno da je tak jezen, ko pa prihajajo na plano njegovi stari grehi.
"Rise above oneself and grasp the world"
- Archimedes of Syracuse
  • spremenil: drejc ()

borchi ::

problem vidiš v tem, da je na tajnem dokumentu zapisano kdo so svetovalci, čeprav vlada praviloma ne izda niti kdo so svetovalci pri kakšnih pomembnih zakonih ali v tem, da se bo "globoko grlo", ki je leakalo tajni dokument, poiskalo z malo manj stalinističnimi metodami kot v primeru MZN, ko niti ni šlo za dokument z oznako zaupno?

sicer pa čakam, da povežejo tole "afero" z golobičem in kučanom. luka, drejc? aja, sej drejca že mamo tu...
l'jga

Karaya 52 ::

Smejiš se tistim, ki nekatere stvari povezujejo s Kučanom obenem pa tvoji že 18 let mrzlično iščejo dokumente o prodaji orožja. Kdo je sedaj bolj smešen? Mogoče pa Moge kaj ve, ko je že ravno klečeplazil v Zagrebu.

borchi ::

> Smejiš se tistim, ki nekatere stvari povezujejo s Kučanom obenem pa tvoji že 18 let mrzlično iščejo dokumente o prodaji orožja.

kdo so "moji"? a "tvoji" so prodajali orožje? pa bi rad, da se jih neha iskat?

glede kučana, ja, mi je smešno. tebi ni? štih, luka veliki, s. kovač in podobni razlagajo kako je kučan, preko golobiča, "vstopil" v dnevnik, delo, rtvslo itd...

dej mi razlož, kako je "vstopil"?! a tako kot je janša vstopil v jano? ccc...
l'jga

ANGEL_B ::

Jaz upam samo da bojo stvari prisli do dna. Ker problem je da pri nas se vedno neka stvar napihne da cela slovenija govori o njej, do zakljucka pa nikoli ne pride.
Drugace pa pac dejstvo je da je orozje bilo, tak da vprasanje je samo ce se je kdo (natancneje Jansa) na ta racun okoristil oz. ce je vojni dobickar. V bistvu pa sploh ne razumem izjav "tvoji že 18 let mrzlično iščejo dokumente". Kaj to je kaj slabega drugace ? Nevem kaj bi blo narobe ce bi se stvari enrkat prislo do dna. Je pa seveda problem da to bremeni presdvsem "vase". In sploh ne razumem razmisljanja v smislu "saj je vseeno ce je baraba, glavno da je nas".

Nevem no, smao jaz podpiram vsakrsne preiskave ce obstajajo neki sumi kaznivih dejanj, pa ce so ti sumi usmerjeni proti "nasim" al pa "vasim".

jozek ::

lol
naj se vidi kakšen je kdo, :D
folt itak ne gleda.:8)
Draga nafta je gonilo razvoja ;-P ..


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Patrija po volitvah?

Oddelek: Problemi človeštva
202344 (1703) Person
»

Sašo Peče ponareja dokumente

Oddelek: Loža
102777 (1898) T-h-o-r
»

Brez enic v strokovnih šolah?

Oddelek: Loža
71296 (911) bozjak
»

8800 težave

Oddelek: Strojna oprema
81230 (902) Cingular
»

Lahovnik sestopil s položaja podpredsednika LDS

Oddelek: Problemi človeštva
413243 (1733) Brane2

Več podobnih tem