Forum » Pomoč in nasveti » 9600 GT in 3Dmark06
9600 GT in 3Dmark06
moki ::
Skušam testirati novo grafično 9600GT s programom 3Dmark06. Problem je v tem, da se mi sredi testa pojavi za 1 sekundo moder ekran s tekstom (ne vem kaj piše) in potem mi naredi ponoven zagon.
Kaj je narobe, da ne naredi testa do konca? Imam zadnje driverje od Nvidie,...
hvala
Kaj je narobe, da ne naredi testa do konca? Imam zadnje driverje od Nvidie,...
hvala
do zdaj sem imel ATI 3850, danes pa sem zamenjal za 9600GT. nič nisem overclockal. samo zamenjal sem kartici, dal gor driverje od nvidie, in to je to.
Izi ::
samo zamenjal sem kartici, dal gor driverje od nvidie, in to je to.
To bo to
Ali si odstranil ATI-jeve driverje ?
Obstajajo še programčki, ki ti počistijo register od starih driverjev.
Se pa močno priporoča, pri prehodu iz rdečih na zelene ali obratno kar sveža instalacija Windows.
Včasih menjava uspe, včasih pa ne.
Jaz sem enkrat imel enak problem. Po zamenjavi iz Nvidia na ATI se je občasno pojavljal BSOD, ki ga nisem uspel odpraviti niti po enem tednu z vsemi obstoječimi orodji za odstranjevanje starih driverjev in ročnemu čiščenju registra.
Ko sem obupal in vse skupaj formatiral in namestil nanovo so modri ekrani izginili in od takrat vse deluje brez problemov.
Tako, da pri menjavi matične plošče ali zamenjavi grafične z drugo firmo vedno priporočam svežo namestitev Windows.
Če zamenjaš grafično za drugo grafično iste firme pa ponovna namestitev ni nikoli potrebna.
ej hvala.
mi poveš, kateri so ti programčki?
pa kako se stari drajverji čist pobrišejo?
sm bolj nov v tem.
mi poveš, kateri so ti programčki?
pa kako se stari drajverji čist pobrišejo?
sm bolj nov v tem.
Izi ::
Najprej pojdi v Control Panel in v "Add/Remove Programs" ali kaj imajo že XP-ji za odstranjevanje programov.
Tam odinšaliraj ATI-jeve driverje in še kaj če je v zvezi z njimi.
Restart.
Tukaj naloži Driver Cleaner in počisti vse kar se tiče ATI-ja.
Restart.
Probaj sedaj če 3DMark pride skozi brez BSOD.
Tam odinšaliraj ATI-jeve driverje in še kaj če je v zvezi z njimi.
Restart.
Tukaj naloži Driver Cleaner in počisti vse kar se tiče ATI-ja.
Restart.
Probaj sedaj če 3DMark pride skozi brez BSOD.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ATI Radeon HD3870 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Strojna oprema | 28402 (18341) | smarty |
» | 8800GTS 512MB zmogljivost?Oddelek: Strojna oprema | 1807 (1452) | shayba |
» | AMD prevzel Ati (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 14269 (9838) | Quikee |
» | Nvidia Nforce 3.13 drivers !!! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5943 (4631) | BlackHole |
» | Križi z benchmarkiOddelek: Novice / Grafične kartice | 2662 (2662) | reXor |