Forum » Programska oprema » Virtual desktop
Virtual desktop
Avby ::
Ima kdo izkušnje z virtual desktopi preden si naložim kako sranje?
Na SourceForge sem našel:
VirtuaWin
Virtual dekstop
Virtual dimension
Komercialni na googlu prvi ko sem našel nekaj takeg?
Cube desktop
Naloženo bo na Win Xp.
A med omenjenimi uporablja kdo katerega ali pa bi znal katerega bolj kot drugega priporočati?
Gre se za to da ti ne opočasni preveč sistema in da ni sistem po tem preveč nestabilen. Lahko pa so tud kaki efekti me sploh ne moti če je le stabilno.
Na SourceForge sem našel:
VirtuaWin
Virtual dekstop
Virtual dimension
Komercialni na googlu prvi ko sem našel nekaj takeg?
Cube desktop
Naloženo bo na Win Xp.
A med omenjenimi uporablja kdo katerega ali pa bi znal katerega bolj kot drugega priporočati?
Gre se za to da ti ne opočasni preveč sistema in da ni sistem po tem preveč nestabilen. Lahko pa so tud kaki efekti me sploh ne moti če je le stabilno.
- spremenil: Avby ()
kixs ::
Uporabljam Virtual Dimension 0.95alpha ze ene 2 leti. Sicer ni nic fensi. Sem pa zelo zadovoljen, deluje normalno tudi v Visti.
Sem jih takrat kar nekaj preizkusil, pa sem potem kar na tem ostal. Uporabljam pa dve namizji in ALT+F1, ALT+F2 za preklop (kombinacije lahko seveda sam dolocis).
lp
Sem jih takrat kar nekaj preizkusil, pa sem potem kar na tem ostal. Uporabljam pa dve namizji in ALT+F1, ALT+F2 za preklop (kombinacije lahko seveda sam dolocis).
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Brezplačna programska oprema (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Programska oprema | 510030 (7011) | miko22 |
» | Koliko Ghz CPU za .mkv ?Oddelek: Programska oprema | 3231 (3231) | jan01 |
» | več namizijOddelek: Pomoč in nasveti | 1352 (1155) | karafeka |
» | MS Windows + Virtual desktopOddelek: Operacijski sistemi | 1570 (1272) | BigWhale |
» | 2 vzporedna sistemaOddelek: Operacijski sistemi | 1165 (917) | Tic |