» »

več namizij

več namizij

ke ke ::

Lep pozdrav
Na računalniku imam veliko iger in programov kar mi predcej zasede in namizje ni več pregledno. ikon pa nočem zbrisat saj jih hočem imet vedno pri roki. Zanima me če obstaja program preko katerega bi lahko imel več namizij in na vsakem namizju svoje ikone.
Hvala

bluefish ::

nekaj takega omogoča že nvidia control panel, vendar pa nisem prepričan, ali imaš lahko tudi ikone na vsakem posebej. Možno je stvar narediti tudi z PowerToys for XP,... Še več rešitev lahko dobiš z googlom in virtual desktop nizom.

Sicer pa sem se spomnil še na eno rešitev. V start meniju ustvariš nov toolbar, ga napolniš z ikonami in ga povlečeš na desktop. Stvar potem zgleda čisto minimalistično.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

netanyahu ::

Možna rešitev je tudi Launchy ali kak podoben program, s pomočjo katerega lahko pozabiš na ikone in start meni.

Freezy ::

Uporabljam Launchy in ga ne zamenjam za nič. Desktop pa mi služi kot temporary folder

kozmy ::

Kaj je težko vse igre dat v eno in programe v drugo mapo? :\ Tisto kar pa redno uporabljaš, pa pustiš veni na namizju..

ni praktično.. pri roki hočm met:\

5er--> ::

kaj pa kaj takega da bi blo 3d ?

bluefish ::

karafeka ::

Inštaliri si kakšen okenski upravljalnik (recimo blackbox). Mislim, da tudi za Okna podpirajo več namizij.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Virtual desktop - kateri zna delati z ikonami

Oddelek: Programska oprema
292448 (1921) misek
»

GUI - alternativa

Oddelek: Operacijski sistemi
202018 (1499) darkolord
»

MS Windows + Virtual desktop

Oddelek: Operacijski sistemi
151560 (1262) BigWhale
»

Prvi koraki po Windows Visti (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
14913626 (8673) 64202
»

Sun razkriva podrobnosti namizja treh razsežnosti

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
402938 (2938) kopernik

Več podobnih tem