Forum » Pomoč in nasveti » System ALERT
System ALERT
Rokomah ::
Naredil sem redno antivirusno skeniranje na BitDefenderju, ki mi je našel nekaj virusov, katere je nato blokiral v karanteni.
Do sem vse lepo in prav, vendar sedaj se mi neprestani vključije SystemAlert in mi neprestano sporoča , da je računalnik okužen z virusno dejavnostjo in mi ponuja nek Antyspam program. Tega sporočila se nikakor ne morem znebiti. Neprestano mi sedaj vsiljuje ta program, odpira se mi njihova spletna stran, skratka nimam več mira pred njimi. V IE se mi je v default vrinila njihova spletna stran, v zagonu se mi pojavlja njihovo opozorilo, tečni so za znoret!!!
Kaj naj naredim?
Do sem vse lepo in prav, vendar sedaj se mi neprestani vključije SystemAlert in mi neprestano sporoča , da je računalnik okužen z virusno dejavnostjo in mi ponuja nek Antyspam program. Tega sporočila se nikakor ne morem znebiti. Neprestano mi sedaj vsiljuje ta program, odpira se mi njihova spletna stran, skratka nimam več mira pred njimi. V IE se mi je v default vrinila njihova spletna stran, v zagonu se mi pojavlja njihovo opozorilo, tečni so za znoret!!!
Kaj naj naredim?
El Nino ::
Najbrž se ti je kak nov spyware zasidral na komp in ti je zdaj v registru spremenil to domačo stran in vse. In tisti antispyware ki ti ga ponuja je verjetno le ''antispyware'' v navednicah. Če si tist spyware dal le v karanteno, ga preventivno zbriši. Drugače pa probaj ročno odstranit golazen.
Kako pa nardim ročni izbris spywara?
Vedno ko zaženem IE spremeni nastavljeno spletno stran z UltimateCleaner 2007.
Nenehno mi odpira tole stran :
tole stran
Desno spodaj na monitorju mi stalno utripa ikonica "System alert", na vsake nekaj minut se mi na sredi ekrana odpre okno in me opozarja na virus.
Z virus skenerjem sem nekajkrat skeniral računalnikov in virusov ni, računalnik sem pregledal tudi z addaware in je vse OK.
Kako se naj rešim nadležnih sporočil???
Kako ročno izbrišem spyware?
kako nardim, da se ob zagonu IE ne bo vedno kazala nadležna stran?
Hvala
Vedno ko zaženem IE spremeni nastavljeno spletno stran z UltimateCleaner 2007.
Nenehno mi odpira tole stran :
tole stran
Desno spodaj na monitorju mi stalno utripa ikonica "System alert", na vsake nekaj minut se mi na sredi ekrana odpre okno in me opozarja na virus.
Z virus skenerjem sem nekajkrat skeniral računalnikov in virusov ni, računalnik sem pregledal tudi z addaware in je vse OK.
Kako se naj rešim nadležnih sporočil???
Kako ročno izbrišem spyware?
kako nardim, da se ob zagonu IE ne bo vedno kazala nadležna stran?
Hvala
El Nino ::
Če pustimo ročni izbris in bolj radikalne ukrepe za potem, najprej preglej komp s kakšnim spybotom, ipd. Kar se pa tiče ročnega brisanja, je bila ne tako dolgo nazaj tu na S-T tema in v njej link na nek drug forum, kjer je bil en fajn vodič, kako spyware ročno izbrisat. Seveda pa ga je treba najprej najti (spyware in članek namreč). Tako da ti priporočam da preglej še s kakšnim programom ki sem ti ga napisal, in pa da poiščeš tisto temo.
LP
EDIT: spregledal, da si adaware že uporabil.
LP
EDIT: spregledal, da si adaware že uporabil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: El Nino ()
Sem že sam našel rešitev :)
Ker je takšen Spyware, kot sem ga imel sam, predvidevam, pojavil se še pri kom drugem, navajam rešitev.
Sam sem se držav rešitve, ki jo navaja tale stran: rešitev za Ultimate Cleaner 2007
Meni je uspelo !!!
Ker je takšen Spyware, kot sem ga imel sam, predvidevam, pojavil se še pri kom drugem, navajam rešitev.
Sam sem se držav rešitve, ki jo navaja tale stran: rešitev za Ultimate Cleaner 2007
Meni je uspelo !!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 655659 (13196) | Domini tm |
» | Checker.exe ?Oddelek: Operacijski sistemi | 1719 (1204) | Fukomuko |
» | Windows security alert - Pomoč prosimOddelek: Pomoč in nasveti | 1474 (1304) | Suly |
» | blank window pageOddelek: Pomoč in nasveti | 1499 (1499) | rozica |
» | Kako naj odstranim Trojanca?Oddelek: Programska oprema | 2293 (2105) | knesz |