Forum » Omrežja in internet » Telemach - nadgradnja sistema za elektronsko pošto
Telemach - nadgradnja sistema za elektronsko pošto
Rotty ::
Kot že naslov sam pove, sem v poštni nabiralnik dobil sporočilo o nadgraditvi sistema za elektronsko pošto. A se komu sanja kaj drugega naj bi nadgradili kot zgolj spletni vmesnik za dostop do poštnega predala.
Velikost je še vedno ista...in je ~200x manjša od gmaila
Alaisa še vedno ne moraš naresti ampak moraš poslati zahtevek, čeprav je bilo to obljubljeno že 3 leta nazaj
.....
Torej se je tresla gora, rodil pa mišek ali kako? Ker spletni vmesnik je zadnja stvar, katero je bilo v tem primeru potrebno nadgraditi!
Drugače sem nadvse zadovoljen s Telemachom, samo e-pošta pa....
Velikost je še vedno ista...in je ~200x manjša od gmaila
Alaisa še vedno ne moraš naresti ampak moraš poslati zahtevek, čeprav je bilo to obljubljeno že 3 leta nazaj
.....
Torej se je tresla gora, rodil pa mišek ali kako? Ker spletni vmesnik je zadnja stvar, katero je bilo v tem primeru potrebno nadgraditi!
Drugače sem nadvse zadovoljen s Telemachom, samo e-pošta pa....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hekerski vdor v Yahoo prizadel 500 milijonov uporabnikovOddelek: Novice / Varnost | 13901 (12137) | Saul Goodman |
» | Gmail pokleknil za dve uriOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5264 (3235) | Bakunin |
» | Gmail si je vzel dve uri počitkaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 7167 (4483) | techfreak :) |
» | Mail na Siolu, želim pa T2Oddelek: Omrežja in internet | 3671 (3403) | Jan987 |
» | Email.si problemi ?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 17830 (14512) | the_unborn |