Forum » Pomoč in nasveti » resolucija na 20 colskem ekranu ...
resolucija na 20 colskem ekranu ...
Alessio983 ::
Hay
Imam uprašanje , prej sem imel 19 col LCD ekran , pa sem imel resolucijo nastavlejeno na 1280 * 1024 , pri igrcah pa tudi tako oz kera je slabš lavfala pač na 1024 * 768 , zdaj pa sem kupil 20 col widescreen ekran , kako mi priporočate nastavitve ekrana ???
LP
Imam uprašanje , prej sem imel 19 col LCD ekran , pa sem imel resolucijo nastavlejeno na 1280 * 1024 , pri igrcah pa tudi tako oz kera je slabš lavfala pač na 1024 * 768 , zdaj pa sem kupil 20 col widescreen ekran , kako mi priporočate nastavitve ekrana ???
LP
Dr_M ::
Verjetno mas lcd ane. Nastavi na native locljivost. Tko mas najlepso sliko.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Izi ::
Paketek, če bi si kaj prebral knjižico, ki je sigurno priložena v škatli monitorja, potem ne bi spraševal takih nesmiselnosti.
Na vsakem LCD-ju je priporočljivo uporabljati samo tisto resolucijo, ki jo monitor naravno podpira.
20 inčni širokozaslonsko monitorji imajo ponavadi resolucijo 1680 x 1050 in uporabljati moraš samo to in nobeno drugo.
Višje resolucije na LCD-jih tako ne moreš uporabljati nižje pa lahko ampak potem kvaliteta slike močno pade, slika postane meglena in nič kaj prijetna za oči.
Šele ko nastaviš na 1680 x 1050 slika postane kot nož ostra.
Tudi pri igrah vedno igraš na 1680 x 1050, če ne gre pač nižaš nastavitve zahtevnosti in kvaliteto tekstur, dokler igra ne deluje dovolj hitro, če se to ne gre pač kupiš boljšo grafično kartico
Na vsakem LCD-ju je priporočljivo uporabljati samo tisto resolucijo, ki jo monitor naravno podpira.
20 inčni širokozaslonsko monitorji imajo ponavadi resolucijo 1680 x 1050 in uporabljati moraš samo to in nobeno drugo.
Višje resolucije na LCD-jih tako ne moreš uporabljati nižje pa lahko ampak potem kvaliteta slike močno pade, slika postane meglena in nič kaj prijetna za oči.
Šele ko nastaviš na 1680 x 1050 slika postane kot nož ostra.
Tudi pri igrah vedno igraš na 1680 x 1050, če ne gre pač nižaš nastavitve zahtevnosti in kvaliteto tekstur, dokler igra ne deluje dovolj hitro, če se to ne gre pač kupiš boljšo grafično kartico
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 22" monitor in resolucija 1680x1050Oddelek: Zvok in slika | 4348 (3109) | tony10 |
» | Visoka resolucija + velik display = misija nemogoče?Oddelek: Strojna oprema | 3585 (2626) | Matev |
» | Vse slike se malo raztegnejo pri LCD Samsung 22" wide???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1283 (1050) | Zheegec |
» | Core duo gericom (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 12707 (8046) | rokipoki |
» | LCD wide (1600x1200) ter ATI radeonOddelek: Pomoč in nasveti | 963 (897) | mitjaje |