» »

Nokia prenos podatkov

Nokia prenos podatkov

Snipy ::

Pozdravljeni!

Zanima me kako se prenese vse podatke iz ene sd kartice na drugo. Namreč imam inštalirane določene programe na kartici in bi jjih rad prenesel na drugo.

LP

Chessman ::

- Podatke enostavno skopiraš iz prve na drugo kartico
- Programe na novem telefonu ponovno namestiš (kopiranje iz kartice na kartico ne pomaga ker se določene datoteke shranjujejo lokalno na telefonu in ne na kartici sd)
- Edino kar bi lahko probal je da narediš kompleten backup podatkov (telefon + kartica), potem pa ta backup namestiš na drugi telefon + kartico. Žal morata biti oba telefona identična, na drugem telefonu ne smeš imeti nobenega podatka, ker se bodo vsi prepisali z novimi podatki, še vedno pa ti ostane problem določenih programov ker so ob namestitvi v prvi telefon pač zaklenjeni na določen telefon preko IMEI številke.

Skratka stanje je isto kot v PC-ju. podatke kopiraš, programe ponovno namestiš. Lahko sicer uporabiš kakšen program kateri ti skopira image iz enega PC-ja na drugega, vendar pogoj uporaba istega HW:

Snipy ::

Aha hvala.

Se pravi da je najbolje shranjevat programe na telefon. Ostale podatke pa na kartico!

Hvala in LP

Chessman ::

odvisno kaj želiš doseči. če delaš backup svojega telefona je vseeno kam shraniš programe če je le v telefonu zadosti prostega spomina. Osebno sicer nalagam vse programe na kartico razen če naletim na kakšnega katerega želim uporabiti tudi če kartico ven vzameš ali pa zamenjaš za drugo kartico. Drugače pa je najboljše da shranjuješ install verzije programov in ko rabiš pač ponovno namestiš. Sen tudi že kakšen program dvakrat nameščal na dve različni kartici.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Android - uvod za novince? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
14219734 (14045) Jst
»

Spar črtna koda (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
9019240 (13189) ales85
»

Povečanje internega prostora telefona (Android)

Oddelek: Mobilne tehnologije
274592 (3950) Pithlit
»

Android 2.3 prispel za HTC Desire (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
6016395 (14006) sgdjkdlsugi4

Več podobnih tem