Forum » Omrežja in internet » SIOL - trenutne nedostopnost tujine
SIOL - trenutne nedostopnost tujine
]Fusion[ ::
Jap enako imam težave s tujino. Butast siol se ni mogo naučit iz prejšnih težav, ki jih je mel nekaj cajta nazaj
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick
PaX_MaN ::
Ja, dolgčas mi je bilo in sem šel pisat bedarije.
No ja, bo pač SiOL odgovoren za danes par deset klikov več na najdi.si.
No ja, bo pač SiOL odgovoren za danes par deset klikov več na najdi.si.
Jenej01 ::
Spet siol, glavni so :D , no hvalabogu, da mam backup linijo preko arnesovega omrezja.
P5Q PRO, E7300@3400Mhz, 4GB@... itd :D
Apple ::
Upam, da se bojo Finance in ostali časopisi spet razpisali o nesposobnosti nekaterih na SIOLu...
LP, Apple
Telekom1 ::
Ob približno 23:20 je prenehala delovati ena izmed povezav v tujino. Zaradi napake v konfiguraciji se promet ni preusmeril na druge povezave, s čemer je približno polovica naslovov v tujini postala nedosegljiva. Napaka se odpravlja.
Edit: napaka v konfiguraciji je bila odpravljena okoli 00:30. Vzrok za prekinitev delovanja ene izmed povezav, pa je bil pri enem izmed tujih operaterjev s katerim smo povezani (TeliaSonera).
Vse izjave so so samo in izključno moje. Nikakor pa ne predstavljajo mnenja Telekoma Slovenije.
Edit: napaka v konfiguraciji je bila odpravljena okoli 00:30. Vzrok za prekinitev delovanja ene izmed povezav, pa je bil pri enem izmed tujih operaterjev s katerim smo povezani (TeliaSonera).
Vse izjave so so samo in izključno moje. Nikakor pa ne predstavljajo mnenja Telekoma Slovenije.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telekom1 ()
prix ::
men ze dela...
wuupi
edit: ocitno ni sam siol ampak tudi ostali...
wuupi
edit: ocitno ni sam siol ampak tudi ostali...
-------------------------------------------------
Errare humanum est, in errore perservare stultum.
Errare humanum est, in errore perservare stultum.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: prix ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SIOL tujina down? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Omrežja in internet | 22096 (5888) | MacGyver141 |
» | Tujina (net) nagaja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 14894 (11817) | subby |
» | T-2 omejitev upload-a zaradi boljsega delovanja IP telefonaOddelek: Omrežja in internet | 2005 (1260) | Matheeew |
» | Kaj je z internetomOddelek: Omrežja in internet | 2318 (1582) | Struzzo |
» | SiOL mrk (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 10825 (10825) | hruske |