Forum » Zvok in slika » Nov DVD player na obstoječe 5.1 zvočnike
Nov DVD player na obstoječe 5.1 zvočnike
N-E-O ::
Imam sledeč problem.
Prenapetost mi je uničila DVD predvajalnik Denver DRE-1000 do te mere, da ni sposoben več predvajat videa. Zvok deluje brez problemov (vseh 6 zvočnikov deluje). Zanima me, če je možno dokupiti nov DVD predvajalnik in nanj priklopiti obstoječe 5.1 zvočnike? Tako mi ne bi bilo potrebno kupovati celotnega sistema. Mimogrede, vsak zvočnik se v predvajalnik priklopi z 2 žičkama.
Hvala za odgovore.
Prenapetost mi je uničila DVD predvajalnik Denver DRE-1000 do te mere, da ni sposoben več predvajat videa. Zvok deluje brez problemov (vseh 6 zvočnikov deluje). Zanima me, če je možno dokupiti nov DVD predvajalnik in nanj priklopiti obstoječe 5.1 zvočnike? Tako mi ne bi bilo potrebno kupovati celotnega sistema. Mimogrede, vsak zvočnik se v predvajalnik priklopi z 2 žičkama.
Hvala za odgovore.
Follow the white rabbit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD predvajalnik predvaja le del zvokaOddelek: Zvok in slika | 2413 (2029) | Wit75 |
» | WD TV HD Media Player + 5.1 Surround zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 4029 (3772) | Okapi |
» | ceneni predvajalniki? vredni cene? prosim za mnenjeOddelek: Kaj kupiti | 1764 (1353) | Pyr0Beast |
» | Zvočniki za lcd TV LG37LG5000Oddelek: Zvok in slika | 4820 (4693) | Onlyx |
» | 5.1 zvočniki na LCDOddelek: Zvok in slika | 1464 (1343) | canz |