» »

Nov ventilator

Nov ventilator

Tevez ::

Ker me glasnost mojega računalnika zelo moti, sem razmišljal o nakupu novega ventilatorja. Zanima me, če se da kako izmeriti glasnost ventilatorja? Nameravam kupiti ta ventilator: http://www.comshop.si/Article.asp?artic... Zanima me, če se ga da priklopiti na vsak PC in če bo računalnik še naprej glasen. :D

Se že vnaprej zahvaljujem ;)

All ::

kšno leto nazaj sm kupu 2 taka, pa nism glih najbl zadovoljen, sploh glede na to da raklamerjo kao ultra silent. Enga od dveh kupljenih bi lahko pelu k vulkanizerju scentrirat :P.
Je pa res da na 600 obratih kukr mam nastavleno sta neslišna.

Tevez ::

HVALA :D

Zanima me še, kako bi lohk najlažje izvedu kere ventilatorje mam notr (modele) pa use to, da bi lohk nesu v štacuno pa bi oni povedal kaj ropota v računalniku oz. se najbol sliši..

sid911 ::

če imaš možnost, odpri stranico in slikaj, bomo že ugotovili za kaj se gre;)
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)

pozitron ::

Enga od dveh kupljenih bi lahko pelu k vulkanizerju scentrirat :P.

Jst sem mel kakšni 2 leti nazaj 12 cm verzijo takega akasa. Pa bi dal točno tak opis kot All. Stišal se je še ko sem ga dal na 5V, pri 500-600 rpm. Sam kaj ko ni bilo nič pretoka potem.

Struss ::

Bom kar tukaj vprasal, da ne odpiram brez veze. Vprasanje bi mogoce sodilo bolj v elektrotehniko ampak vseeno:

Igral se bom z napajalnikom pa me nekaj zanima. Sata power connector sestoji iz 5ih žic, med njimi tudi 3 V oranžna. No, doma imam tudi sata pretvornik iz običajnega power molexa, ki pa te oranžne žice ne vsebuje. Vprašanje je, zakaj pretvornik ne vsebuje 3 V žice. Kako pomembna je?

Gre za to, da bom nekaj predeloval in moram vedeti, če lahko oranžno žico preprosto spustim.

Hvala.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Struss ()

AngelOfDeath ::

Akasini ventilatorji niso vredni počenega groša. Še vse kaj sem imel so se začeli dret v manj kot pol leta...
edit: Slovnica

pozitron ::

Stratuss verjetno ti bo znal pomagat Azrael. Probaj mu pisat na ZS.

jrtjtejtt ::

Tud jst rabim nov ventilator za na ohišje, pa sm hotu nabavit tole: KLJIK. Vendar zgleda, da ga ne bodo dobili, že več tednov je rdeč krogec zravn.

A pozna kdo kaj podobnega, t.j. čim večji premer in minimalna glasnost, pa nizka cena

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nov disk ni prepoznan

Oddelek: Pomoč in nasveti
152589 (2130) FeniksX
»

dva diska in stikalo

Oddelek: Strojna oprema
202210 (1611) Ikspe
»