Forum » Hlajenje in modifikacije » Nov ventilator
Nov ventilator
Tevez ::
Ker me glasnost mojega računalnika zelo moti, sem razmišljal o nakupu novega ventilatorja. Zanima me, če se da kako izmeriti glasnost ventilatorja? Nameravam kupiti ta ventilator: http://www.comshop.si/Article.asp?artic... Zanima me, če se ga da priklopiti na vsak PC in če bo računalnik še naprej glasen. :D
Se že vnaprej zahvaljujem ;)
Se že vnaprej zahvaljujem ;)
All ::
kšno leto nazaj sm kupu 2 taka, pa nism glih najbl zadovoljen, sploh glede na to da raklamerjo kao ultra silent. Enga od dveh kupljenih bi lahko pelu k vulkanizerju scentrirat :P.
Je pa res da na 600 obratih kukr mam nastavleno sta neslišna.
Je pa res da na 600 obratih kukr mam nastavleno sta neslišna.
Tevez ::
HVALA :D
Zanima me še, kako bi lohk najlažje izvedu kere ventilatorje mam notr (modele) pa use to, da bi lohk nesu v štacuno pa bi oni povedal kaj ropota v računalniku oz. se najbol sliši..
Zanima me še, kako bi lohk najlažje izvedu kere ventilatorje mam notr (modele) pa use to, da bi lohk nesu v štacuno pa bi oni povedal kaj ropota v računalniku oz. se najbol sliši..
sid911 ::
če imaš možnost, odpri stranico in slikaj, bomo že ugotovili za kaj se gre
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
pozitron ::
Enga od dveh kupljenih bi lahko pelu k vulkanizerju scentrirat :P.
Jst sem mel kakšni 2 leti nazaj 12 cm verzijo takega akasa. Pa bi dal točno tak opis kot All. Stišal se je še ko sem ga dal na 5V, pri 500-600 rpm. Sam kaj ko ni bilo nič pretoka potem.
Jst sem mel kakšni 2 leti nazaj 12 cm verzijo takega akasa. Pa bi dal točno tak opis kot All. Stišal se je še ko sem ga dal na 5V, pri 500-600 rpm. Sam kaj ko ni bilo nič pretoka potem.
Struss ::
Bom kar tukaj vprasal, da ne odpiram brez veze. Vprasanje bi mogoce sodilo bolj v elektrotehniko ampak vseeno:
Igral se bom z napajalnikom pa me nekaj zanima. Sata power connector sestoji iz 5ih žic, med njimi tudi 3 V oranžna. No, doma imam tudi sata pretvornik iz običajnega power molexa, ki pa te oranžne žice ne vsebuje. Vprašanje je, zakaj pretvornik ne vsebuje 3 V žice. Kako pomembna je?
Gre za to, da bom nekaj predeloval in moram vedeti, če lahko oranžno žico preprosto spustim.
Hvala.
Igral se bom z napajalnikom pa me nekaj zanima. Sata power connector sestoji iz 5ih žic, med njimi tudi 3 V oranžna. No, doma imam tudi sata pretvornik iz običajnega power molexa, ki pa te oranžne žice ne vsebuje. Vprašanje je, zakaj pretvornik ne vsebuje 3 V žice. Kako pomembna je?
Gre za to, da bom nekaj predeloval in moram vedeti, če lahko oranžno žico preprosto spustim.
Hvala.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Struss ()
AngelOfDeath ::
Akasini ventilatorji niso vredni počenega groša. Še vse kaj sem imel so se začeli dret v manj kot pol leta...
edit: Slovnica
jrtjtejtt ::
Tud jst rabim nov ventilator za na ohišje, pa sm hotu nabavit tole: KLJIK. Vendar zgleda, da ga ne bodo dobili, že več tednov je rdeč krogec zravn.
A pozna kdo kaj podobnega, t.j. čim večji premer in minimalna glasnost, pa nizka cena
A pozna kdo kaj podobnega, t.j. čim večji premer in minimalna glasnost, pa nizka cena
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov disk ni prepoznanOddelek: Pomoč in nasveti | 2589 (2130) | FeniksX |
» | dva diska in stikaloOddelek: Strojna oprema | 2210 (1611) | Ikspe |
» | x-pin molex -> SATA adapterOddelek: Kaj kupiti | 2031 (1691) | schurda |
» | Nakup tihega računalnika (Intel Q9450)Oddelek: Kaj kupiti | 3853 (2391) | vir |
» | okolje igranja:)Oddelek: Igre | 2808 (1846) | LordTado |