Forum » Pomoč in nasveti » splet-spremlajnje video vsebin
splet-spremlajnje video vsebin
maconček ::
Imam težavo zato prosim za pojasnilo.
Ko spremljam video vsebine npr 24.com (poptv. si) ali RTVSLO video vsebine se mi
večkrat predvajanje vsebine prekine in se potem zopet nadaljuje. Te prekinitve
so moteče. Imam ADSL siol internetno povezavo ; računalnik AMD Athlon 2400+
512 ram. Je kaj v internetni povezavi ali je kaj narobe z računalnikom.
Imam NOD32 za zaščito PC-ja. LP
Ko spremljam video vsebine npr 24.com (poptv. si) ali RTVSLO video vsebine se mi
večkrat predvajanje vsebine prekine in se potem zopet nadaljuje. Te prekinitve
so moteče. Imam ADSL siol internetno povezavo ; računalnik AMD Athlon 2400+
512 ram. Je kaj v internetni povezavi ali je kaj narobe z računalnikom.
Imam NOD32 za zaščito PC-ja. LP
urban99 ::
za 24ur imam jaz na sumu kar njihove programerje. Zadeva je po zadnji posodobitvi precej buggy, nekaj časa so se vsi videi nehali predvajat po parih minutah. So pa dobro skrili stream :)
_mOuSe_ ::
Video datoteke so običajno precej večje kot ostale, zato pri njih pride hitrost prenosa po omrežju najbolj do izraza. Pogoj, da obiskovalec vidi posnetek brez zastojev je, da je hitrost povezave na omrežje hitrejša kot pa prikazovanje, kar v tvojem primeru ni, zato raje počakaj, da se video v celoti naloži in si ga poglej brez čakanja na naslednji kader. Sicer z pc-jem in povezavo ni nič narobe; lahko pa razmisliš o kakem paketu s hitrejšo internetno povezavo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | EU poziva ponudnike pretočnih vsebin k zmernosti, Netflix bo nižal ločljivost (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 14833 (11568) | bbbbbb2015 |
» | hitrost internetne povezave za 4k na TVOddelek: Zvok in slika | 8755 (8032) | ...:TOMI:... |
» | Nova škatla, novi problemiOddelek: Omrežja in internet | 8524 (4417) | kihc |
» | Router za uporabo Xtremerja z žično povezavoOddelek: Zvok in slika | 3524 (2068) | libreus |
» | YouTube še naprej podpira Flash (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 25043 (23447) | Icematxyz |