Forum » Navijanje » Naj miška za 40€?
Naj miška za 40€?
suntrace1 ::
Potrebujem novo miško, s čim več gumbi, da se ne stegujem vedno do tipkovnice, kadar je potrebno stisnit Enter.To je vse - kroglične miške so itak že iz prodaje upam
Codename_47 ::
Sam imam Razer Diamondback in sem popolnoma zadovoljen.
Imaš levi, desni gumb + kolešček ter na vsaki strani miške še 2 gumba.
Imaš levi, desni gumb + kolešček ter na vsaki strani miške še 2 gumba.
Ups, my bad. Naj da admin pod ''Kaj kupiti''. Imam slabo miško in sem zgrešil temo
Razor je huda miška, sam je izven budgeta. Kaj pa Genius, so solidne zadeve? Recimo tale?
Razor je huda miška, sam je izven budgeta. Kaj pa Genius, so solidne zadeve? Recimo tale?
Binji ::
jaz sem kupil Logitech MX 518 in je ne menjam:) Je sicer 48€, ampak je vredna tega
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Vanc ::
Še en pozitiven glas za Ergo 525 jaz jo imam in sem zadovoljen z njo.....
Intel e2180 @ 3300Mhz 1.45V ; ASUS P5B Deluxe ; AxE 2x1Gb @ 1000 Mhz
Je ne dobim v Ljubljani, tako da grem jutri po tole no-name zadevo A4Tech X750BF. Ocene na netu so solidne, cena je tud ok, bomo videl kako se bo obnesla.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Miška do 40eurOddelek: Kaj kupiti | 2138 (1648) | ;-) |
» | Microsoft ali razer? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6280 (5396) | mihajlo carr |
» | Katera miska? Prosim za pomoc?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1298 (1298) | PINki |
» | Nakup miške in tipkovnice za igranje igricOddelek: Kaj kupiti | 1114 (1114) | PINki |
» | Miši mx518 vs. G5 vs. Genius ergo 525Oddelek: Kaj kupiti | 1962 (1622) | PINki |