» »

Nakup miške in tipkovnice za igranje igric

Nakup miške in tipkovnice za igranje igric

Phoenix ::

No tko, že na začetku vam lahko povem da nimam denarja za razer izdelke. In ne potrebujem neke high gamer tipkovnice[g11 odpade].

Genius me je zelo razočaral z Ergo 525(moja trenutna podgana). Pravijo mi naj si nabavim logitech ampak noben ne govori o modelih samo o proizvajalcu. Prosim da mi predlagate nek model ki ste ga preizkusili(ki nima 10 gumbov na njem) in se da kalibrirati v igrah(genius je navadno S****E v tem). Kar se tiče tipkovnice bi prosil za kakšno ki ima t.i. "laptop tipke" in podlogo za roke. Za multimedija gumbe se mi dobesedno J(razen za main volume control mi je bilo všeč imeti +/-).

No upam da nisem preveč zahteven pa da mi lahko pomagate z vašimi predlogi, hvala.

neres ::

Js sm tudi mel Ergo 525 in sem jo zamenjal, ker je bila slaba.
Imam pa tipkovnico Genius za 5€, s katero sem zelo zadovoljen (nima pa tipk kot na prenosniku). Tipke lepo primejo, ni glasna, je majhnih dimenzij (sicer standard, ampak brez dodatnih robov al kašnih extra tipk). Mam doma za primerjavo eno dražjo Logitech in se tipke zatikajo in štrkajo da je obup. Tako da znamka še nič ne pomeni.
Edino kar me moti pri moji je da se ne da pritisnit dosti tipk hkrati, ampak to je omejitev pri tam nekje 99+% tipkovnicah. Moraš že res pošteno iskat da najdeš tako ki ima t.i. "full N-key rollover".

Kaj pa misliš s tem "kalibrirati v igrah"? Pomojem se da pri vsaki tipkovnici zamenjat tipke. Problematiče so bolj miške.

V glavnem razen tega da komu res zaupaš s priporočili ti svetujem da greš v trgovino in malo potipkaš pa vidiš kaj ti ustreza.

element ::

Dobre stvari stanejo in nič drugače ni pri tipkovnicah in miškah, to je del za katerega se ti splača namenit mal več denarja (poleg monitorja, stola...).

Za dobro logijevo miš boš dal 50€, recimo MX518 ali G3. Laptop tipkovnice so bedne. Ergonomija je katastrofalna, prsti trpijo in nič kaj udobne niso za daljše seanse. Pri laptopih druge možnosti kot so ploščate tipke ni, pri desktopu ti pa vsekakor priporočam, da se ozreš vsaj za kakšno logitechovo navadno, če maš 45€ pa si privošči Logitech Wave Keyboard. Roke ti bodo hvaležne.

eVro ::

Priporočam Logitechovo miško MX400. Je laserska, pa še ugodna je. Tipkovnica pa Logitechova UltraX flat. Lepa, tiha, hitro se tipka na njo, ugodna in kvalitetna.

neres ::

MX400 ima 800dpi. Pomojem premalo za igračarsko miško.

Med ugodnimi igračarskimi miškami se dobi še kaka A4tech, sicer pa najbrž edino Logitech.

pizdarija1 ::

Tud sam imam MX400 in sem izredno zadovoljen ima 2 stranska knofa in srednji kolešček se obrača gor-dol levo-desno. Proporočam še programček uberOptions. Edini minus bi dal ker se mi zdi je da je težka :\ !

damjan11 ::

Miška hmmm TRUST MI-6200 laser cena ugodna

PINki ::

Zakaj je meni zdaj ze sla druga mx518 rakom zvizgat?:'( In obe sta crknli po priblizno 6 mesecih. Zdaj za drugo upam da bojo kaj popravli ker pri tisti niso nic, pa ni se mi ljubil spet nest pa cakat 5-6 tednov:(


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Miška do 40eur

Oddelek: Kaj kupiti
272070 (1580) ;-)
»

Naj miška za 40€?

Oddelek: Navijanje
91368 (1146) suntrace1
»

Katera miska? Prosim za pomoc?

Oddelek: Pomoč in nasveti
101238 (1238) PINki
»

Miši mx518 vs. G5 vs. Genius ergo 525

Oddelek: Kaj kupiti
201872 (1532) PINki
»

Nova anketa: Koliko ste odšteli za tipkovnico in miško s podlogo? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ankete
877264 (5916) specterss

Več podobnih tem