Forum » Loža » Vprašanje glede spletne trgovine
Vprašanje glede spletne trgovine
igor0203 ::
Na eni izmed SLO spletnih trgovin sem najdel par stvari, ki imajo ceno 0€. Najverjetneje gre za napako, sedaj pa me zanima, kaj bi bilo, če bi zadevo naročil? Bi mi morali prodati po ceni 0€, plačal pa bi samo poštnino? Ali bi moral plačati redno ceno?
P.S.: Zadeve ne namrevam naročiti, ker je popolnoma nič ne rabim, vprašanje je zgolj informativno, kaj se zgodi v takem primeru.
LP
Igor
P.S.: Zadeve ne namrevam naročiti, ker je popolnoma nič ne rabim, vprašanje je zgolj informativno, kaj se zgodi v takem primeru.
LP
Igor
- spremenil: igor0203 ()
mtosev ::
Katera trgovina?
Jaz sn ze na Comshop videl stvari za 0EUR. Go COMTRON!!!
Jaz sn ze na Comshop videl stvari za 0EUR. Go COMTRON!!!
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
V-i-p ::
V ZDA bi ti morali prodati po taki ceni, pa če tudi je 0€, vsaj na sodišču bi dobil, pri nas pa pozabi...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Trgovine ne bom izdajal, ker moj namen ni, da oropam trgovino. Samo zanima me, kaj se zgodi v takih primerih.
Torej nimam nobene pravice, da izdelek dobim po ceni, ki je napisana, četudi je prišlo do napake?
Torej nimam nobene pravice, da izdelek dobim po ceni, ki je napisana, četudi je prišlo do napake?
marnit ::
Ma sej a ne piše pogosto na takih straneh, da se cena lahko spremeni oz. nekaj v tem smislu?
Jez sem enkrat naroču neki k je bilo sumljivo pocen in potem so me poklical, da se je cena spremenila in da če še hočem naročit.
Jez sem enkrat naroču neki k je bilo sumljivo pocen in potem so me poklical, da se je cena spremenila in da če še hočem naročit.
Good Guy ::
no oni bi ti povedal da so naredil napako in se ti iskreno opravičujejo..
stvari ti pa nebi prodal za 0€ to bi lbo že smešn
stvari ti pa nebi prodal za 0€ to bi lbo že smešn
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
metalc ::
Za foro nekaj naroči in pojdi do "blagajne" (ni ti treba do zadnje potrditve ali številke kartice, če nočeš), pa poglej, če bo vsota še vedno 0.00
Poldi112 ::
Smešen si. Trgovine ne obvestiš, nam me poveš za katero gre, sprašuješ nas če lahko dobiš zastonj. Nekako to da jih ne želiš oropati ne deluje preveč prepričljivo.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Ja za foro sem probal dati v blagajno in še zmeraj piše 0€.
@Poldi112:
Če bi jih hotel oropati, bi že zdravnaj zadevo naročil, se ti ne zdi?
@Poldi112:
Če bi jih hotel oropati, bi že zdravnaj zadevo naročil, se ti ne zdi?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | cena v katalogu drugačnaOddelek: Loža | 2607 (1761) | buttcrack |
» | Napačna cena (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15356 (8097) | stb |
» | Enostranski odstop trgovine od nakupaOddelek: Pomoč in nasveti | 6117 (5044) | diNero |
» | Dobila boljsi PC kot sem ga narocila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 9543 (4458) | pmodic |