Forum » Izdelava spletišč » Spletni forum/koledar
Spletni forum/koledar
Ziga Dolhar ::
S kolegi s faksa gremo na 14-dnevno ekskurzijo, in zaradi organizacije priprav in medsebojne komunikacije potrebujemo nekakšno spletno točko.
Izbiram med preprostimi rešitvami v stilu Yahoo Groups. Pogledal sem si tudi Google Groups, vendar me je izjemno zmotilo, da nima vgrajanega koledarja. (MS Sharepoint pa se mi zdi rahel overkill.)
Poznate/Predlagate kaj?
Hvala :)
Izbiram med preprostimi rešitvami v stilu Yahoo Groups. Pogledal sem si tudi Google Groups, vendar me je izjemno zmotilo, da nima vgrajanega koledarja. (MS Sharepoint pa se mi zdi rahel overkill.)
Poznate/Predlagate kaj?
Hvala :)
https://dolhar.si/
Tody ::
Google office :D Prek koledarja lahko vse delaš, ti pošlje maile ob opzorilih in celo SMS če mu je všeč tvoja številka (moja mu namreč ni :=))
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linus pomagal razveljaviti Microsoftov patent na 8.3 imena datotekOddelek: Novice / Industrijska lastnina | 8214 (5983) | sirotka |
» | Microsoft napovedal sodelovanje s Facebookom pri iskanjuOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6890 (5927) | mtosev |
» | ms excell 2007 bug mnozenje ... popolnoma napacen rezultatOddelek: Programska oprema | 2381 (1985) | Loki |
» | Google ponuja sinhronizacijo nastavitev Firefoxa (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 8292 (6279) | Highlag |
» | Office XP-podokno opravil - kam je izginil seznam nedavno odprtih datotek?!Oddelek: Programska oprema | 2625 (2374) | bili_39 |