» »

Acer 5920 piska

Acer 5920 piska

marhyo ::

Pred tremi tedni sem kupil Acer Aspire 5920 in sedaj opažam določene težave. Če ga uporabljam dlje časa dnevno, se vsaj enkrat na dan oglasi nekakšen čuden mehanski pisk. Občasno pa tudi Vista zakrkne do te mere, da moram ročno resetirati laptopa (z držanjem na tipko za zagon). Kaj bi lahko to bilo? Strojna ali programska težava? Nikjer na netu ne najdem nič pametnega. Prosim za kakšen nasvet.
Nč s tem ne bo...

zlobcek ::

Enak pisk se dogaja pri meni. Opisat ga ne znam, saj nisem še nikdar slišal kaj podobnega. Kot bi bilo z diskom nekaj narobe.

Vendar moj takrat ne crkne oz. se ne sesede. Mislim da se mi je dvakrat do sedaj resetiral sam od sebe, ampak ne ob pisku.

Laufam pa XP-je ze praktično od novega.

Zanima me, če je tvoj notebook tudi kaj glasen - ventilator zadaj?

marhyo ::

Glasen ni. Mislim, da si me narobe razumel. Ne sesuje se ob pisku, ampak se dogaja oboje zelo pogosto.
Nč s tem ne bo...

lopov ::

Ziv!

Tudi meni obcasno zapiska in sicer je to disk (160 Gb 5400" Toshiba). Kaj mu dohaja ne vem, razen zvoka se ne zgodi nic drugega -- nic zatikanja ali kaj podobnega.

Racunalo imam zdaj ze dobre 4 mesece in dela super (fingers crossed, ker so mi vsi rekli da bo po 2 mesecih Vista postala full pocasna. Zaenkrat se motijo :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

piskanje v ušesih (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12441804 (15163) krepki
»

A še komu piska monitor? (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
525592 (3863) Pyr0Beast
»

Težave z X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series

Oddelek: Strojna oprema
9906 (770) MedusasPath
»

Nakljucno resetiranje racunalnika (asus p45, hd 4870...)

Oddelek: Pomoč in nasveti
332165 (1320) Mordecai
»

Disk...glasnost

Oddelek: Pomoč in nasveti
15914 (782) prismo

Več podobnih tem