Forum » Pomoč in nasveti » Racunalnik ne zazna USB tiskalnik
Racunalnik ne zazna USB tiskalnik
Border ::
Lep pozdrav!
Imam sledec problem, namrec racunalnik ne zazna HP tiskalnika - multifunkcijski.
Racunalnik je Fujitsu-Siemens. ki ima namescene WIN XP pro. Ce v kateri koli USB port vtaknem USB kljuc lahko normalno uporavljam z USB kljucem, ko pa vtaknem USB kabel od tiskalnika mi sicer nekaj zazna a zazna kot "Neznano napravo". Ko namestim driverje sicer zadeva je instalirana a ne deluje. Ne deluje niti scanar tega tiskalnika, a ga normalno vidim pod Moj racunalnik, scenirat pa ne morem.
Ko ta isti tiskalnik namestim na nov prenosnik, zadeva normalno deluje.
Kaj bi to bilo?
Imam sledec problem, namrec racunalnik ne zazna HP tiskalnika - multifunkcijski.
Racunalnik je Fujitsu-Siemens. ki ima namescene WIN XP pro. Ce v kateri koli USB port vtaknem USB kljuc lahko normalno uporavljam z USB kljucem, ko pa vtaknem USB kabel od tiskalnika mi sicer nekaj zazna a zazna kot "Neznano napravo". Ko namestim driverje sicer zadeva je instalirana a ne deluje. Ne deluje niti scanar tega tiskalnika, a ga normalno vidim pod Moj racunalnik, scenirat pa ne morem.
Ko ta isti tiskalnik namestim na nov prenosnik, zadeva normalno deluje.
Kaj bi to bilo?
errhec ::
Preizkusi drugi kabel, kot ti je nekdo svetoval.
Se mi je že zgodilo da je kabel deloval z eno napravo, na drugi pa ne.
Z drugim kablom mi je tudi druga naprava delovala brezhibno.
LP
Se mi je že zgodilo da je kabel deloval z eno napravo, na drugi pa ne.
Z drugim kablom mi je tudi druga naprava delovala brezhibno.
LP
dd
Duhec ::
Tiskalnik imej izklopljen iz USBja, ko poteka inštalacija/setup !!!
Ko inštalacija zahteva priklop USB kabla in vklop same naprave pa šele narediš to !
Ko inštalacija zahteva priklop USB kabla in vklop same naprave pa šele narediš to !
Pyr0Beast ::
Eh, mah kaki. Inštalacija osveži zbirko naprav in pred tem nenameščene pozove, da jih namestiš. Drugače pa odstrani naprave 'delete', nato pa poizkusi ponovno.
Drgač ma pa SP2 za Xp-je zanič driverje za USB ...
Drgač ma pa SP2 za Xp-je zanič driverje za USB ...
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Pyr0Beast ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tiskalnika ne zaznaOddelek: Pomoč in nasveti | 1428 (1257) | Riff |
» | Računalnik zazna tiskalnik kot neznano napravoOddelek: Strojna oprema | 1591 (1409) | Duhec |
» | HP Officejet 6500Oddelek: Programska oprema | 1815 (1656) | soseda |
» | Canon MP520 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2434 (2004) | overdovs |
» | USB mass storage problemiOddelek: Strojna oprema | 2857 (2571) | energetik |