» »

Kakšen prostoročni komplet za avtomobl, brez inštalacije?

Kakšen prostoročni komplet za avtomobl, brez inštalacije?

Gaby ::

Ker sem pravzaprav cele dneve v avtomobilu, bi potrebovala nek funcionalen komplet, ki dela tako kot treba za relativno dolgo obdobje. Kaj priporočate? V mislih imam kaj takšnega kar se zatakne za senčnik ali nekaj v tem stilu. Rabim pa dobro slišnost in sprejem, ker pogosto urejam službene stvari kar med vožnjo. Hvala za nasvete!

Morda tudi kakšna dobra Bluetooth slušalka, čeprav sem do sedaj imela slabe izkušnje z njimi.

:)
Nature lover.

Calligulla ::

Prav imas, ko razmisljas o Bluetooth slusalki. Sam menim, da je danes kdo, ki gre rovarit po avtu namesto, da bi preprosto uporabljal slusalko malo usekan.

Danes vsaka Nikiina, Samsungova ali Ericssonova slusalka odlicno deluje. Se pred par leti so se rade hrescale, danes tega ni vec. Baterije dolgo zdrzijo,.. sam osebno pa sem najbolj zadovoljen z Ericssnonovimi. Trenutno imam Nokiino in je Ericssonova do sedaj vsaka delovala bolj prakticno in uporabno.

Skratka skoci po kako novo slusalko. Avto kar pusti pri miru. Pa se med mrcvarjenjem racunalnika jo lahko uporabljas ipd.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katere bluetooth slušalke? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
15336459 (10886) dope1337
»

Razkrite manjkajoče specifikacije Google Glass, pridobljen root

Oddelek: Novice / Android
3412738 (10141) smash
»

Bluetooth slušalke

Oddelek: Kaj kupiti
95203 (5115) flipflop
»

Parjenje bluetooth slušalke in prenosnika